Poslednja želja

1. Da nađem takav način da umrem da mi samo umiranje pričini određeno zadovoljstvo, i da se uživanje i smrt izmešaju u jednom trenutku. Mračno, ali je ipak hedonizam u pitanju.

Valdemar hoće da umre u bdsm fazonu, ko što je i živeo. :D

2. Ljudi, natnat, moraju se postaviti neka pravila ođe. Znači, nema želja vezanih za sam čin smrti. Ili prosto definišite metodu proizvoljno: giljotina/cijanid/Matijevićeve viršle i onda nema želja vezanih za to nadalje.

I dajte komentare na postere i editovanje komentara na defke i oslobodite Kasandru.

3. Ljudi, natnat, moraju se postaviti neka pravila ođe.

Ne postavljam nikakva pravila, ipak je poslednja želja u pitanju, pa ko šta voli :)))

4. E, pa, onda ne umirem i tačka.

5. Митке

Волио бих да одем кад никог не буде да то види. Онако, сам. Шмекерски. У сну. Тихо. Спокојно. Чистог образа. Да послије тога свега људи могу рећи поносно сјетно да су ме познавали. За то вриједи живјети.

http://media.tumblr.com/tumblr_m1jeg9Miwj1qh2pxo.gif

6. Da nađem takav način da umrem da mi samo umiranje pričini određeno zadovoljstvo, i da se uživanje i smrt izmešaju u jednom trenutku. Mračno, ali je ipak hedonizam u pitanju.

Autoerotska eksfiksijacija, kao pevač INXS.

7. Kakav hedonizam u smrti, ili bolje reći - koji? Kada je smrt sama po sebi jedan hedonizam. Očigledno se niste dovoljno raspitivali.

8. jel to ono bruse kad se daviš kaišom i drkaš i zajebeš se i udaviš se?

9. Autoerotska eksfiksijacija,

zvuči neizlećivo
    nije ni čudo što je otego papke, mučenik

10. hihihihi, mislio da je kineski kaiš, a zaboravio da je prava koža :)

11. Тешко питање... Мислим да бих пожелео да умирем дуго и максимално безболно, да размислим о томе, и кажем недоречено, само да ме не стрефи изенада, на пречац, неспремног, многи би хтели то... А што се саме смрти тиче (нема боље теме да ово кажем), у њу баш нешто и не верујем. Још од како сам био мали клинац и ''схватио'' шта му та смрт дође, веровао сам и верујем да она не постоји. Да ћемо се увек враћати, несвесни онога што смо били, и без увида у оно што ћемо бити(докле год има живота било где у простору и времену и какав год он био). Та нека душа доживи рестарт и оде у нешто друго, скоро сам гледао неки vague видео о томе како се смрт не уклапа у неке законе физике, квантне механике и овога и онога па сам и научно поткован...

12. Da me posjeti jedno 200 ljudi po mom izboru i da mi kazu: "Bio si u pravu, stvarno jesmo govna."

13. Baš ste zapeli da pričate o tome kako biste voleli da umrete.
    poželite želju!

14. Смислио сам. Волео бих да стварно доживим све и једну фантазију на коју сам икада издркао курац. Ем би било до јаја, ем би трајало бога оца, фино бих себи продужио живот. И да нема зачкољица типа да Памела буде баба, јер је у том тренутку баба. Или леш. Него да буде у оном добу у ком сам је замишљао.

15. Po čemu je "umreti iz zadovoljstva" i "umreti zadovoljan" drugačije, ja nemam pojma. Ja sam mislio na sledeću situaciju: pošto sam u vojnoj knjižici mitraljezac, zamišljam neku revoluciju gde će moja četa biti opkoljena sa svih strana osim jedne neprijateljskom divizijom. I onda ću uzviknuti: povlačite se, drugovi, ja ću vas štititi! Dok se oni izvlače, ja ću sipati vatru po neprijatelju, a kad ostanem bez municije pustiću da mi priđu i aktiviraću ogromnu količinu eksploziva, kao Sinđelić. Posle će nazvati, kad pobedimo, neki klub FK Valdemar. E to se zove umreti iz zadovoljstva.

16. Владе, мијењај слику и мећаји Бату Живојиновића. Нешто овако:
    http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2012/11/03/10904304/Bata-Zivojinovic.jpg

17. neki klub FK Valdemar

Valdemar

Ne seri da te ovako zovu i u ril lajfu. Nemaš neko ime, il bar neki simpatični nadimak... Boki, Mare, Mićo?

18. Или... волео бих да могу да направим балон од детерџента (знате већ оно, како се зове) који ће бити скоро неуништив. Да можеш да га тапкаш као лопту и уђеш у њега и лебдиш као Дамбо. А не да се распрсне чим га пипнеш.

Нешто овако, само издржљивије:
    http://zabavniklipovi.com/kako-se-prave-veliki-baloni/

Зна ли неко како се изводи ово?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.