Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Banovan do 29.11.2043
razlog: propagira kapitalizam po sajtu
dankan ferguson: jebo sam vukajlijašicu!
dankan banovan na godinu dana
razlog: samo ja jebem vukajlijašicu!
kurd je bio zaljubljen u vuchicu21 tako sam načuo
Cara: JA JEBEM KURCEM U PIČKU
banovan do 3.2.3419
razlog: samo ja mogu da jebem kurcem u pičku
VRATIĆE SE FIRER!!!
kurd sad verovatno ovo sve posmatra sa prezrelim pogledom i prstom koji se tresucka od želje da klikne na prijavu, pa da iskoristi svoju nadmoć i pobanuje govna
kurd ako čitaš ovo, a i ako ne čitaš, da znaš da se sprdam. zapravo, ja nikad nisam imao nikakav konflikt s tobom. izvini ako te je nešto uvredilo
---------------------------
3.11.2013. kurd se opet loguje
ne'amnadimak banovan do 23.12.2045.
razlog: sprdao se na forumu. ali se i izvinio pa nešto blaži ban
Kurde ja sam naš, drug, nemoj mene
Nema kod Kurda vaš-naš"! BAAM
Ja sam jednom reko na nekoj temi da mi đed išao na Vukove mitinge.
Bam
banovan trajno
dupli nalog
Ja još čuvam deo Vukovog uveta iz Budve
ova tema je samo zabavnog i šaljivog karaktera. nije ništa protiv kurda
Kurde mi te volimo
Ova tema je zabavnog karaktera, nije ovo o Kurdu sa vukajlije nego tamo nekom turskom kurdu.
Pozdrav svima od njega, sad sam sazno da mi on nije zgazio mačka nego se mačak sam povredio.
Izvninjenje svima.
Javi se nekad da znamo da si živ
Ne javljaj se da se nadamo da si mrtav!
Које просеравање од теме. Не знам што се сви дркате на курда, кад је он заправо јако готиван говек. Ја разумем да мрзите нас гастарбајтере јер сте сиротиња, али мајку му, кад је била 99а, ви сте сви пишали у гаће и склањали у подруме по београду ко неке пичке, а Курд је отишо на Косово и одбранио га од ућк-а, јел добио хвала за то??? Кад су се на различитим окупљањима људи лажно представљали као каизен и штавећ, он је хитрао да провери ајпи и одма тачно информисао људе ко је и шта је дотична особа и са разлогом лупао банове. Мики делије север је изразити плагијатор, тако да не видим разлог што се буните за његов бан, нека пренесе своју шифру унуцима, па нек они пробају, молим лепо. Курде, дијаспора те воли!
Kurd je plaćenik i sad ratuje u Siriji, zato ga nema na sajtu.
Da je Zoran živ on bi sproveo lustraciju
i sačuvo Kosovo
Ja gotivim kurda.
Jednom on napisao neku govno defku, Platon ili tako nesto, a ja mu iskomentarisem "Pa nije ti ovo nesto, nusmi".
Dobijo sam odgovor "lep ti IP".
True story.