Геј мачор?

1. Uzmes od Rigips ploca napravis mu mincy prcaliste za macke, i onda nek radi sta ON HOCE U SVOJA CETIRI ZIDA! ili ga posalji u Crnu Reku...

2. dawwwwwwwwwwwwwwwwwwww

3. Неће он ни живу, а не плочасту.

4. A šta ja tek da kažem... Moj mačor je proslavlja Noć veštica, dete mu jebem :/ Ja mu kažem "danas je sveti Luka, mani se da ideš tamo među te karakondžule" al jok, maskoro se u Jovu Radovanovića i otišo.

5. Ako nastavi da se pederiše u javnosti, odrekni ga se preko časopisa "Moj ljubimac". Ili preko teme Dačići, mačke

6. A šta ja tek da kažem... Moj mačor je proslavlja Noć veštica, dete mu jebem :/ Ja mu kažem "danas je sveti Luka, mani se da ideš tamo među te karakondžule" al jok, maskoro se u Jovu Radovanovića i otišo.

Разумем те у потпуности. Ајде да се маскиро у Данета Данчевића, па ок. АЛ, БРАТЕ ГДЕ У ТОГ МЕЈНСТРИМАША ЈОВУ!?!?!?!

7. Nemoj preko toga, niko ga ne čita.

8. Ili preko teme Dačići, mačke

колко вечерас!

9. Не могу да га се одрекнем, ко дете ми је. Јебо га Силвестер у маљави чмар...

10. Al mi uteha u toj nesreći što je izabrao nekog Srbina, a ne Edvarda Makazorukog ili tako nešto amerčki.

11. Е јес србенда... Силвестер... љуби га Душан Силни :)

12. ај знај јел србин. можда је маџар!!

13. samo da je taj drugi iz dobru kucu.

14. Само да није Хрват...

15. Tako to počinje, a posle će ti i ideja da usvoje mačiće biti prihvatljiva.

16. хахаха стиво
    и мачичи су људи

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.