Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Uzmes od Rigips ploca napravis mu mincy prcaliste za macke, i onda nek radi sta ON HOCE U SVOJA CETIRI ZIDA! ili ga posalji u Crnu Reku...
dawwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Неће он ни живу, а не плочасту.
A šta ja tek da kažem... Moj mačor je proslavlja Noć veštica, dete mu jebem :/ Ja mu kažem "danas je sveti Luka, mani se da ideš tamo među te karakondžule" al jok, maskoro se u Jovu Radovanovića i otišo.
Piiii! jbga onda
Ako nastavi da se pederiše u javnosti, odrekni ga se preko časopisa "Moj ljubimac". Ili preko teme Dačići, mačke
Разумем те у потпуности. Ајде да се маскиро у Данета Данчевића, па ок. АЛ, БРАТЕ ГДЕ У ТОГ МЕЈНСТРИМАША ЈОВУ!?!?!?!
Nemoj preko toga, niko ga ne čita.
колко вечерас!
Не могу да га се одрекнем, ко дете ми је. Јебо га Силвестер у маљави чмар...
Al mi uteha u toj nesreći što je izabrao nekog Srbina, a ne Edvarda Makazorukog ili tako nešto amerčki.
Е јес србенда... Силвестер... љуби га Душан Силни :)
ај знај јел србин. можда је маџар!!
Маџор
Mačgej kekekekeke
samo da je taj drugi iz dobru kucu.
Само да није Хрват...
samo da nije peder
Tako to počinje, a posle će ti i ideja da usvoje mačiće biti prihvatljiva.
хахаха стиво
и мачичи су људи