Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
A mozda izadje Rosol prvo, pa Lajovic onda nema nikakve sanse sa Berdihom. Srbija ne moze da kalkulise u prvom mecu sutra, Cesi mogu, to bi im bilo pametno. Mada ne vjerujem u to, ali eto postoji mogucnost...
Ne mogu Lajović i Berdih da igraju ponovo...
novak-berdih,lajovic-majmun...
NEK TROICKI DA KREDIT PREKO ERSTE BANKE ITFU DA MU OVI OPROSTE SUSPENZIJU!
E da, ne mogu :(
troickom sbb iskljucio kablovsku.ne moze ni preko tv-a da gleda meceve.
E moj Obradovicu, cuvas Djokovica za sutra kao, a Cesi DC osvajaju sa samo 2 igraca...
Slazem se, Bozoljac pokazao danas da je teska kurcina od igraca...majko mila pa ja bolje igram voleje od one seljacine...
Zajebimo sad dejvis kup, zna se 98% ko je osvojio...
GONZALEZ JEBE NEDOVYESOVA OPAA IDEMO DO TITULE TRPAJ GONZO, FINALE SUTRA
Чеси објаснили навијање још једном. Не заслужујемо ми Нолета. :(
Ne pratim ovaj smarački sport al što ono govno monačko danas nije igralo?! Šta je nisu mu uplatili pare od ulaznica od juče? Tri dana kenja po novinama kako dubl odlučuje i onda ne izađe na teren. Nabija pritisak onim ostalim paraplegičarima a ni bez tog pritiska ne mogu da se sastave, tu ne računam Zimonjića on je car i gospodin čovek, Partizanovac pre svega!
ĐOVAČE PIZDO SRBIJU SI IZDO!!!
Obradovic odlucuje, a svi su prenijeli da je Nole rekao da je spreman da igra sva tri meca! Tako da kritike samo mozes Obradovicu uputiti...
Imao je i finih poena, ali neki potezi su ono bas smijesni, bas da se oklizne, kad Srbija ima break loptu...
Hahahahhaha jeste Obradović odlučuje.
ma on i challengere igra jednom u 2 meseca, sto pokazuje da ne trenira...a i realno je vise za brze podloge...a ovaj hard na kojem se igra je dosta spor...
Sam si rekao da ne pratis ovaj sport, a onda kao znas ko odlucuje!
Lolo medvedic rejdz mod...Lajovic ima fine sanse protiv Stepaneka koji je na sporijim podlogama jelte gola kurcina, Lajovic je sljakas, prasinar kakogod...tako da mozda i otrgne set...ako se ne usere od prevelikog pritiska (ako bude 5. meca, a valjda oce...tesko da ce djokovic puci od berde)
Lijepo to zvuci, kao da Obradovic iz tebe govori :)
Ali sanse su premale, nazalost... Malo sam se zeznula gore, misleci ko bi mogao na teren, pa Lajovica bi dobio i Rosol da izadje, svjez, bez ijednog meca ovdje, mada nece se to desiti, izaci ce i Berdih i Stepanek, ovo nije ni prvi put da Ceska pobjedjuje sa samo 2 igraca :(
GOVNO MONAČKO! PRODO JE SRBIJU!
ma trebao je Djokovic da igra dublove, to smo zakljucili ... pogresio obradovic jebiga...rekoh ja jos prekjuce da se razume u tenis kao ja u golf...ali bice simpaticno duci - stepanek...kako ce se snaci...
i da...jel gleda neko gabashvili - volandri...jel gabash prirodno retardiran ili se pravi...fula brejk lagano...