Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
који курац си ми набио још двојицу у групу. сад ми морамо да испаштамо јер су други испали ретарди. докле више ви сиротињо да живите на рачун нас гастарбајтера, јебем ли вам сунце сиротињско ја
Мене убачили са Натнат. Саће цела коментаторска секта за њу да гласа! ИДЕМООО
Mene ubacili sa Natnat i Vokasijem. Saće cela čekaoničarska sekta da glasa za mene! IDEMOO
3 GLASA!!! :)
Biće zanimljivo gledati glasanje pojedinih sektaša, iz ugla CIK-a
Секташи?
Ја сам гласо за дефиницију! Одма да напоменем!
I ja sam glasao za defku, al' jebga kad me vole ljudi iz čekaonice.
http://www.dodaj.rs/f/3L/4g/1R6KxAZl/cekaonica.png
Ево вам чекаоница!
Znam to video sam ranije.
Ja sam objektivno glasao da se zna, mada mi je nudjen mito ko Dekiju Savićeviću '91..
vukajlija.com/forum/teme/57678-lovacke-price-prvo-kolo-tema-za-glasanje?strana=1#post_2593992
http://vukajlija.com/forum/teme/57678-lovacke-price-prvo-kolo-tema-za-glasanje?strana=1#post_2593993
Зашто мени ово личи на ортачко гласање?
zato sto jeste
Nadam se da nisi mislio na moj post, Vokasi...možda mi ekran čudno presek'o linak, šaznam...
Ja nisam glasao ni po babu ni po stričevima, što je vrlo jednostavno zaključiti, obzirom da je jedan moj glas otišao Yeahovi.
Neka Sexpl-..šta li već je glasala kao ness i ti si zaključio šta?
Svašta.
Ako ti je samo to ubolo oči onda svaka čast. Nego, kako nije tu moj brat od tetke Pazl tako nemam ni volju da nameštam te glasove jerbo mi ne prete njegovi da će prestati da šalju pršutu vamo gore, ali me živo zanima čiji je dupli ta eksplanation?
Dobro je da ne učestvujem pa da se nerviram ko vi...:DDDDD
Извињавам се велико!!!
Можда је просторно-временски континуум само тако случајно наместио.
Извињавам се још једном
Немојте ме тући :(
Gotovo sad, sačekuša ti ne gine.
Е јбг... Сачете да ме наџете у граду...
АЛ КУРАЦ! ГАРМИН НЕ ДОЛАЗИ У ОРЛОВАТ!