Da se ne lažemo, sve definicije su bile ispod proseka i napisane na silu, ali neko je morao da pobedi. Ovaj neki fazon takmičenja u pisanju kilometarskih sastava je malo smorio, svi da budu Dostojevski umesto Dostojevskog.
Ako i bude nekih takmičenja ubuduće predlažem da to bude nešto duhovito za promenu i da u svakom kolu bude nova tema.
Ne znam deky šta doručkuješ, ali i ti imaš brdo definicija koje nikada nisu bile takmičarske, a mogu da pojedu deset LOTO priča i Transformersa za predjelo.
To ti je kao takmičenje za Miss sveta - pobedi neka prosečna, dok pored tebe svakodnevno prođe pet devojaka koje nisu ni svesne svoje božanstvenosti.
Podne je rok za pisanje, al da je cik aktivan mogao je otvoriti glasanje
Па вероватно је хтео у фазону да буде оно, ОК КОРАЛ и ти радови.
Bez znanja Ciklona, ali kapiram da se neće ljutiti...
OTVORENA JE TEMA ZA GLASANJE!!!
Što bi se ljutio? Ionako se smorio čovek...
А можда тек сад попизди?
Najebasmo onda ;)
Удри Циклоне ђе ти мило и ђе немило...
Au! Sad brojao, 59 puta sam do sad glasao na ovim takmičenjima. Bilo je teških, ALI OVAJ PUT UBEDLJIVO NAJTEŽA ODLUKA! Svaka čast finalistima.
Rezultati finalnog glasanja:
Čestitam svima na fer i korektnoj borbi al' ja ipak lažem malo bolje :)
Честитам Декију који је заслужено победио!
СВИ ПРСТИ ОВОГА САЈТА САДА УПРТИ СУ У ТЕБЕ И ДОК ГЛЕДАШ КА ЊИМА СХВАТАШ ДА ЈЕ ОВО ТВОЈ ДАН!!!! Честитам и на боји!
Da se ne lažemo, sve definicije su bile ispod proseka i napisane na silu, ali neko je morao da pobedi. Ovaj neki fazon takmičenja u pisanju kilometarskih sastava je malo smorio, svi da budu Dostojevski umesto Dostojevskog.
Ako i bude nekih takmičenja ubuduće predlažem da to bude nešto duhovito za promenu i da u svakom kolu bude nova tema.
Ту си у праву Нато
Moje defke nisu bile interesantne? Dostojevski? Devojcxice ja za doručak jedem tri Fjodora.
Ne znam deky šta doručkuješ, ali i ti imaš brdo definicija koje nikada nisu bile takmičarske, a mogu da pojedu deset LOTO priča i Transformersa za predjelo.
To ti je kao takmičenje za Miss sveta - pobedi neka prosečna, dok pored tebe svakodnevno prođe pet devojaka koje nisu ni svesne svoje božanstvenosti.
Јадан овај сајт кад Деку и ја освајамо турнире...
(шалим се)
čestitam pobedniku