Prijava

Можда је циклон могао да стави у правила такмичења да по два такмичара из сваке групе пролазе даље па да онда организује четврфинале, полуфинале и финале.

Zašto si ciklone rasturao uopšte prvobitne grupe?

jebitese, nisam video temu za prijavljivanje.
Procitacu sutra, danas uopste nisam ulazio, ucim spanski jebeni i navukao sam se na American Conquest (kolko ima dobar gejmplej jeboteeeee, istorijski ubertacno, 16000 jedinica na ekranu u isto vreme...)
citacu sutra..

Kajtez pokidao. Nekoliko dobrih lovačkih i ribolovačkih priča. Sve u svemu - nije loše.

čestitke finalistima

Čestitke. Pitanje: Kako Šeka ima 8 glasova?

Fender Stratocaster
Можда је циклон могао да стави у правила такмичења да по два такмичара из сваке групе пролазе даље па да онда организује четврфинале, полуфинале и финале.

Ironični
Zašto si ciklone rasturao uopšte prvobitne grupe?

Nekoliko je razloga za to. Prvo, - dosta autora nije napisalo definicije, Drugo - neki su odustali. Treće - očigledno je da se stvara atmosfera da takmičenja nisu poželjna od strane nekih autora, a takođe je i interesovanje veoma slabo za ovo takmičenje, u odnosu na interesovanje koje je vladalo za prethodna takmičenja. Dalje, sve više me iscrprljuje sve ovo, jer stalno moram da krpim nešto, da kombinujem sve i svašta zbog prva dva razloga ponajviše, a i zbog ostalog zbog čega sam naveo. Ni same podrške za takmičenje nema od strane drugih autora, stoga ne vidim smisao u tome da i dalje dajem sve od sebe.

Uostalom - i dalje se ponavlja isto kao i do sada: ne čita se prvi post na bilo kojoj temi vezanoj za neko takmičenje, autori bleje tu, muvaju se, ali niko da iscima dupe svoje da se zainteresuje. Tema sa prijavama se zatvori, oni se prijavljuju na temi koja nema veze sa tim ili putam PVT-a. Evo, Fender nešto tu priča, a kladim se da se nije potrudio da prelista sve teme vezane za ovo takmičenje, da vidi šta sam pisao i zbog čega je takmičenje ispalo ovakvo, isto kao i Ironični. I opet ja na kraju ponovim sve, prežvaćem i serviram i opet će neko ili da me pita isto ili da nastavi neku filozofiju na tu temu.

Rekao sam posle "Pačije škole" da do iduće godine neću ništa organizovati, ali me je nekoliko ljudi redovno pitalo kada će biti novih takmičenja, te sam im izašao u susret i pokrenuo ovo. Napravio sam veliku grešku tim potezom, veliku po sebe. Razloge sam već naveo u prethodna dva pasusa. Ostalo je još finalno kolo da se održi i to je to.

Е јебига, тако ми је мало фалило.
Требало је да опет исцимам ортаке да гласају за мене.

E cvrc, ne stigoh da glasam, trebalo je da obratim vise paznje na rok. :(

isto kao i Ironični

Čemu ovu?
Ti si napisao

Neki autori su odustali, jednom je definicija obrisana od strane jednog od moderatora (verovatno je protumačena kao prozivka), nekoliko njih je odustalo. Stoga je smanjen broj grupa sa 8 na 4

Grupe nisu morale da se spajaju jer si rekao

Ako neki takmičar odustane - jbg, šta da se radi, nastavlja se bez njega.

Zato sam ti i postavio pitanja i tražio konkretniji odgovor, ali lepo si napisao sad u trećem razlogu.

Evo, Fender nešto tu priča, a kladim se da se nije potrudio da prelista sve teme vezane za ovo takmičenje, da vidi šta sam pisao i zbog čega je takmičenje ispalo ovakvo, isto kao i Ironični.

Ма видим ја су многи одустали, читао сам ја па си зато све ставио у 4 групе, али има довољно да правиш четвртфинале, али нема везе. Мислио сам да је тако боље јер се неки буне што су се нашли у групи са овим или оним. Али пошто ти се смучило све због бројних отказа, сад само гледаш да се такмичење што пре заврши.

У реално ал сам прошао! Убедљиво! ОПРОСТИТЕ МИ МОЈИ ДРУГАРИ!

Uh, napisah i ovu finalnu, namučih se :)
otkucaću je kasnije

јесам победио?

е до курца

РАЗВАЛИО САМ ПРОВИРОНА АХАХАХАХХАХАХА