Prijava

ладно сам написао Лукс уместо Лукас

Gledo sam ih jednom u jutarnjem programu ahahaha

FEUD- SIMBOLIKA, OBZIROM DA SE MI POLAKO VRAĆAMO U FEUDALIZAM. BEND JE GOVNO PESME GOVNO SPOTOVI GOVNO, DAKLE KADA SE SVE SKUPA SABERE- HRPA GOVANA

Oni su bre zdrav deo sansajna. Znaci bez baneta.
Nista novo. Sve po starom kod njih.

Nisam oduševljen.

Њихове пјесме дају савршене критике друштва, спотови употпуњују.

Критикују друштво ко блиц коментатори. Не кажем да је нетачно нешто што се овде прича, али ми је некако баш то проблем. Овавких има пуууун курац. Са истом тематиком. Излизано. Не мора музика да буде директно о затупљивачкој телевизији, или корумпираној дволичној власти да би те натерала да о њој поразмишљаш.

На свим каналима
Емисије из студија
Свака дијабола
Је филозоф ил' судија

Билоооооо. А тек она фузија петокраке и свастике...

Najbolji deo je ona pesma s početka koja nije njihova, meni se ič ne dopada.

njah, sranje mi ovo...jedino su spotovi solidno odradjeni, muzika mi je sranje, tekstovi prosecni

To što je SOS rekao.
Inače uopšte nije novo ovo. Izbacili su neki drugi kanali ceo album pre sigurno 6 meseci ali su ovi na konto autoriskih prava sve poskidali i postavili samo spotove.
Neobičan je zvuk. Ali dosta smetaju, bar meni, oni aritmični delovi kada se takt govora i muzike ne poklapa odnosno glas kasni za muzikom.

Počeo da slušam prvu pjesmu, Televizija i ugasio na pola. Ne sviđa mi se muzika, a nisu ništa novo, čak štaviše ovo zvuči ka da je iz devedesetih. A ne treba nama niko da pjeva kako je loše, znamo i sami, nego nam treba neko ko će da se ubači u skupštinu pa da imamo koga da glasamo.

Ljudi prošpartajte malo forumom, ima tu finih stvari, starih tema i tako to. http://vukajlija.com/forum/teme/39589-predlozite-bend-i-izvodjaca

Ovog gore za prešjednika

Валдемар и Манијак лепо рекли, Радјард објаснио даље. То је то. Њах. Нећу ни да упалим да чујем, после њихових постова знам тачно шта да очекујем.

Ovo nije o srednjovekovnom robovlasničkom odnosu u Srbiji sa početka 21. veka!!?? Njaaah. :/

Kvalitetni spotovi, pokušaj neke alt priče, ali mnogo mi smetaju dečije rime i tekstovi na nivou repa iz devedesetih. Jebemmumater, ne možeš da smisliš bolju rimu za refren od ''noge su same, nisu kao sa reklame(!)''? Slušao sam ceo album, i smatram da su sami sebe sjebali dečijim rimama.

Ахахахах које рушење снешка... Кад видим уводни пост и наслов, јасно ми је да сигурно није очекивао овакву реакцију :)

Ахахахах које рушење снешка... Кад видим уводни пост и наслов, јасно ми је да сигурно није очекивао овакву реакцију :)

Taj fazon. :) Mada kakvih smo se tema nagledali, ovo je korektno.

Mrš u Pakistan pa diži revoluciju Feudom pička ti materina alternativno-narkomanska

http://www.youtube.com/watch?v=b9ADJsAAcnE

SAMO ŠABAN BRE KAKI LAJBASI I PIZDE MATERINE!

Да вам свима одговорим.

Срањчуга, реално. Мало ме блам од овога.

Зашто би те било блам од нечега што ти ниси урадио?

Ритмовани говор, уз пратњу монотоних семплова, који обрађује актуелну досадну друштвену тематику. Нема универзалних порука, није интелигентно и занимљиво. Не каже ништа ново ни по форми ни по садржини.

НЕ бих се сложио. "Ритмовани говор", сам по себи није толико чест за наше просторе. Ово је теби досадна друштвена тематика, молим те? Зар мислиш да је ово нешто што сви разумијемо и о чему причамо,па, јелте, нам је већ мало и досадило? Вараш се. Moжда ти и твоја ближа околина, остали ријетко. Шта је по теби универзална порука? Можда Блок аут? По мени је баш интелигентно, интелигентније од просипања и пресипања безвезног стилског израза који нико не разумије. Свести универзалну тему на ниво да је сви могу прежвакати није лако. Не могу да коментаришем више јер не знам какву ти музику узимаш као поређење.

Као Београдски Синдикат за алт клинце.

Београдски синдикат је одскора постао лош?

Не знам ни ко ће то да плати.

Зашто би неко то платио ако пљује управо по њима?

Префорсиране мелодије рефрена уз милион пута виђену хармонијску подлогу, снимљено техником 'немачки индастријал за сиротињу'. Плус је флоу ових полурепера на нивоу 'сликај хајде сликај је сада њена близина је нада'.

Милион пута виђена хармонијска подлога? Ајде дај ми примјер нечега сличног, можда и ја гријешим? Шта су ти префорсиране мелодије рефрена? Други дио мислим да ни ти сам ниси разумио шта си хтио рећи.

Лош покушај копирања Лајбаха.

Слажем се да донекле подсјећају на Лајбах.

Овавких има пуууун курац. Са истом тематиком. Излизано. Не мора музика да буде директно о затупљивачкој телевизији, или корумпираној дволичној власти да би те натерала да о њој поразмишљаш.

Не мора, али је боље кад је тако. Када је нешто закукуљено, онда свако пожели да протумачи на свој начин. Овако, порука је ту.

muzika mi je sranje, tekstovi prosecni

Слажем се да квалитет музике није врхунски, али то је употпуњено другим стваима.

Ali dosta smetaju, bar meni, oni aritmični delovi kada se takt govora i muzike ne poklapa odnosno glas kasni za muzikom.

Овако волим. Кад неко аргументовано каже шта му смета. Има истине у томе што причаш.

A ne treba nama niko da pjeva kako je loše, znamo i sami, nego nam treba neko ko će da se ubači u skupštinu pa da imamo koga da glasamo.

Не мора се неко убацити у скупштину да би за њега гласао.

Jebemmumater, ne možeš da smisliš bolju rimu za refren od ''noge su same, nisu kao sa reklame(!)''?

многе су саме, нису као са рекламе. То ваљда више говори?

Ахахахах које рушење снешка... Кад видим уводни пост и наслов, јасно ми је да сигурно није очекивао овакву реакцију :)

Друже. Смијешно ти је, мислиш да су ми спустили, па можда у'живаш у томе? Ако се у нешто не разумијеш не мораш да постујеш и ту ми се правиш паметан. Неће бити толико лоше без твог коментара.

Mrš u Pakistan pa diži revoluciju Feudom pička ti materina alternativno-narkomanska

Нигдје везе. Лош покушај троловања. Иди с теме, отвори неку о Шабану ако је већ нема и тамо га величај.