Mala žena od velike slađa?

1. Hahaha, tako je, Bruce..

2. Hahahha, ajd stopala, verovatno nosi 47, ali kakve veze imaju dildoi sa temom?

3. 39 nosi kilibarda..al ima najsavršenija stopala na svetu...ne znam što dildo, jednostavno mi prirodno uz nju ide i ogromna kurčina jer zaslužuje dobar seks

4. Stopala su mi gadna, nemam fetiš da me žena ponižava i dominira nada mnome

5. jednostavno mi prirodno uz nju ide i ogromna kurčina

Pokvario si mi igračku za sva vremena, sad više nikad neću pomisliti na nju, a da ne primetim da ima kurčinu...

6. KilibArda nosi 41 ili 42, vidi se po stiklama koje nosi. Da nosi 39 srusila bi se u salonkama sa platformom.

7. BRUCE.. TI SI PUCAO NA ZORANA..

8. Ja идем из крајности у крајност, од две девојке које су ми једине биле такорећи озбиљне, једна је 181, друга 159. Сад, ја сам коњ од 201, па ми по висини више одговарају ове кобиле, али и мале имају својих предности. :) Контам да би ми најбоља висина за женску била нека од 175- није премала, а мож' се попне на штиклетине и опет буде мања.

9. KilibArda nosi 41 ili 42, vidi se po stiklama koje nosi. Da nosi 39 srusila bi se u salonkama sa platformom.

ona je rekla više puta da nosi 39

10. ona je rekla više puta da nosi 39

Ти баш пратиш њен лик и дело, а Пезосе? :Д

11. Umeju žene da falsifikuju i broj cipela isto kao i godine. Ozbiljno.
    Šta te boli briga, liži i tih par cm, ne menja ti puno.

12. Haha, zgrozili ste Boba.

13. nema teorije da kilibarda nosi 39, žena visoka 3 metra.

14. Pre bih lizao Valdemarov znojav zuluf nego stopalo..

15. A koliko je Kilibarda visoka? Visoke nisu prgave, one su ponekad kao cunami, ali nikada kao bogomoljke, ispod je to njihovog nivoa. Mnogo ispod.

16. Naravno da laže. Nisam je nikad videla uživo, al se vidi kad je štiklama koe je to hladno oružje. Još na onoj slici na prethodnoj strani gde je u onim ravnim jetijevkama...tu pa tek.

17. Meni Čortan New-Now bolja riba od Kilibarde.

18. provirone, ti nisi normalan.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.