Ja sam oduvek voleo niže, jerbo sam ja 180, pa mi nekako do 170ak maksimum dodje taman. Sadašnja devojka je 167-8, tako da i na štiklama bude tu negde, malo niža od mene.
pusa za ekipu. elem, zadovoljstvo mi je doći na temu a da mi nije ponudjeno,makar zvanično, da se napušim kite i da mršćem u kujnu. neće neki da pričaju sa nama malobrojnim ženama a da ne zavrte kiticama pa to ti je.
da ne spemujem, zvali su me flamingo jer sam izdžigljala još u sedmom razredu. i mrzela sam svoju visinu dok nisam otišla na prvi koncert.
i danas popizdim jer kad oću cipelu da kupim odlepim dok nadjem broj. ima i svojih prednosti, al volela bih da sam makar deset cm niža.
daj nemojte se svađati braćo više, ne znate kako je teško kad izgubiš nekoga, tek onda vidiš kolko ti fali, zato bolje nađite zajednički jezik umesto da se svađate i napušavate stalno...
Haha ja prvo mislila da si Saru Džesiku Parker naveo kao primer loše ribe
ladno turska kafa žensko lol
Jebemmumater, pa jel kafa ženskog roda, zašto se svi šlogiraju? :D
Ja sam oduvek voleo niže, jerbo sam ja 180, pa mi nekako do 170ak maksimum dodje taman. Sadašnja devojka je 167-8, tako da i na štiklama bude tu negde, malo niža od mene.
Štagaznam, Ćilibarda ima neke zajebane podočnjake, vidi se da je muči jetra, a možda i bubregi.
EDIT: Tek sam sad skontao da je Banini žensko.
ja tek sada provalih, skontao sam te još odavno jer listam po reakcijama uvijek
Bitno je da su žene dobre osobe, za razgovor.
bitno da imaju dobru dušu
I noge ko jeti, hahahha.
Meni važno da pričamo o osećanjima dok šetamo kraj neke random vodurine. I da ima ono nešto, da je u svojoj nekoj priči.
Ukucajte špic zuluf u gugl tražilicu slika hahahahaha
Volim kad žensko voli da popije i otvori mi se.
Kelly Brook, 1,68 metara visoka. Ko je gledao film ''Three'' znaće ko je ona.
http://farm5.staticflickr.com/4076/4881472823_fd84b7d5e5_z.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_1oKdpaFhVaA/TERLsPim_-I/AAAAAAAABTk/P9RcJQd1YfQ/s1600/kelly_brook_top_hotness_2.jpg
pusa za ekipu. elem, zadovoljstvo mi je doći na temu a da mi nije ponudjeno,makar zvanično, da se napušim kite i da mršćem u kujnu. neće neki da pričaju sa nama malobrojnim ženama a da ne zavrte kiticama pa to ti je.
da ne spemujem, zvali su me flamingo jer sam izdžigljala još u sedmom razredu. i mrzela sam svoju visinu dok nisam otišla na prvi koncert.
i danas popizdim jer kad oću cipelu da kupim odlepim dok nadjem broj. ima i svojih prednosti, al volela bih da sam makar deset cm niža.
kako je dobar osećaj kad te zajebe devojka....i to onako, na duže staze....
povlačim onaj post da je dobra kilibarda, ne valja nijedna bukvalno, eto.
Ču gledo, proguto očima ;)
Žene su pičke.
http://vukajlija.com/forum/teme/57770-vredjanje-verskih-osecanja-osjecanja-kao-razlog-za-ban?strana=2#post_2596932
daj nemojte se svađati braćo više, ne znate kako je teško kad izgubiš nekoga, tek onda vidiš kolko ti fali, zato bolje nađite zajednički jezik umesto da se svađate i napušavate stalno...
Ču gledo, proguto očima ;)
Dobar, a? Al' se prca Keli, kako je to mogla da mi uradi :(