Policijska prijava za pravljenje buke?

1. Pili ste sokove na slamčicu a nije bilo dozvoljeno?

2. Е моја Богородицо, да ти видиш колико овде народ пије од раних дана зачудио би се :)

3. Има ли ова тема неку сврху осим да се под старе дане хвалите како су цимали полицију за вас?

4. vald, prokopaj zakone po netu, svi su tu. dalje, u svakoj opštini imaš besplatno pravno savetovanje, pa vidi sa pravnikom da ti objasni kako i šta.

jasno je da nisu u pitanju pare, već princip, ako dozvoliš sistemu da te jebucka, onda će da se osili pa će da uzme i da te propisno jebe.....

5. ništa, ako si pristao na njega...

6. Pa to vam pričam. Vlade :*

7. Ne fali ništa kad jebeš koze pa ne mogu da se žale jbg.

8. Има ли ова тема неку сврху осим да се под старе дане хвалите како су цимали полицију за вас?

Ima, mislio sam da neko može da mi navede neki zakon po kojem mi ne mogu ništa, jer mi u celoj situacija izgleda nenormalno da platim te pare. Uopšte nisam ovo zamislio kao hvaljenje, a i ne znam što misliš da bih se pod stare dane hvalio time što se cima policija za mene? Glupo je.

9. Кажи да си глув и да ниси био свестан да је толика бука. Ако наставе са тим, тужи их за злостављање инвалида.
    http://www.youtube.com/watch?v=ecYgyRhDPDA&feature=share

10. Prvo-MNOGO dobra žurka bila!:) Igra onaj za sve pare, baš pozitivna atmosfera s obzirom da ste matori konji. Svaka čast.

Natezati se sa zakonom je gubljenje energije, a platiti kaznu gubljenje para. Ako nemaš oružje registrovano na sebe (DA za to se kod nas ladno oduzima oružje, isto ko za pocepan auspuh), boli te kurac. Nemoj im platiš, pa nek te jure. Nikada im ne olakšavaj posao, uvek ih zavrzuj, teraj ih da sednu, sve lepo, nije tu lična evo doneću iuglavnom sve im daj sem onoga što traže. Ja sam to naučio od oca mog druga iz Budve. Kada njemu dodje milicija za bilo šta, on ih uvede u kafanu i sedne sa njima (INSISTIRA da sednu), a onda im mozak otvori kašičicom, toliko sere i gnjavi od kulina bana, da ovi kažu , e dobro, moramo da idemo, a on NE, samo još i ovo da vam rečem, ja 25 godina ovde i blablabla... Srećni su kad ih pusti.
    Ako odeš na sud gotovo je. I da znaš, mnogo mi je sumljivo koliko ti je to brzo stiglo.

11. ma jebo bi joj ja nanu naninu

12. Došlo vrijeme da se profesori srpskog biju pendrecima. E limaru, bježi odavle, predaji srpski u Uzbekistanu.

13. Dilan Dog

Došlo vrijeme da se profesori srpskog biju pendrecima. E limaru, bježi odavle, predaji srpski u Uzbekistanu.

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201008/22917/lurc.jpg

14. Позови полицију кад баба одврне дневник.

15. Popuši mi kurac moj simpatični, Stevo :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

16. I bez smajlija mi popuši kurac, Stevo. U dvije verzije. Jesam li sad duhovit?

17. Ja imam dva alternativna objašnjenja:

- Bakica se jednom javila Valdu na hodniku da ga pozdravi, on je zastao, video neku setu o njenim očima, uputio par reči utehe kroz nekoliko upletenih konstatacija o teskobi života, nihilizmu, smrti. Ona kao svaka matora i bolesna žena, žena se prepala, nije lako slušati o smrti kad gaziš sedamdesetpetu. Vald, kao dobar čovek i poprilično osetljiv na egzistencijalni bol, odluči da reši situaciju ponudi babi pečurke šarenih boja koje je lično brao na humusnim vrletima Srebrenice da baki malo popravi raspoloženje. Vald joj je dao gljive i toplo je zadržao svoju ruku na njenoj ruci. Baka je pogledala Valdove krupe oči iza lenonki, iza kojih je osećala je neku toplu tihu setu iz dela Jesenjina, nije ga mogla odbiti. Pogled je bio dug, mogla se zakleti da su nešto osetili, nešto što nisu sebi mogli priznati. Promrmljali su neko škrto "zdravo" i rastali se, misleći dugo o tom pogledu... Baka je inače mislila su to neki tartufi, spemila uz punjene paprike sutradan. Te noći su joj pred oči, vrlo živopisno, prštale slike iz desanta na rodni Drvar, pogibije drugova Nikoletine, Daneta i Maneta, zadnji bolnički dani pokojnog muža, neki slepi miševi proletali, slike Leprikonove sise, crnogorske fore sa vukajlijaškog foruma... Prođoše od tada tri godine, ona je strpljivo čekala svoj vendžens.

- Baba je samo kaver fejs za tu priču, Granjka je čovek iz senke.

P.S. Odoh da spavam, popio sam poprilično. ;-)

18. Dilan Dog

I bez smajlija mi popuši kurac, Stevo. U dvije verzije. Jesam li sad duhovit?

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/385838_268340806632858_2118920079_n.jpg

19. Iju, Stevo. Pa da me je svaka kurabeštija, tvog kalibra, kojoj sam nudio kurac, smatrala za zajebanog lika, danas bi slušao o meni na dnevniku. Ovako ćuti i gutaj što ti se nudi. I pusti neku navijačku, volim kad se ložiš. Dule Vujošević je svinja, taj fajzen.