Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Koji vam je kurac male pičkice, narodi koji temeljno poubijaju svoje neprijatelje i dušmane postanu narodi koji prave sudove za narode koji nisu baš bili toliko dobri ili krvoločni u pobijanu svojih neprijatelja i dušmana, nego su to radili nešto dopola, kao glupi Srbi.
nalupacemo im samare zato sto nam se sire u kraju :D
biljana srbljanovic apruvz.
На страну што Обрва покушава да тролује на исту тему стоти пут, није можда него јесу гамад.
nije sloba kriv,mi smo govna.
jesmo stoka,al su ovi oko nas veca.ne treba to da nam bude neka zvezda vodilja.nije bas neki uspeh biti bolji od nekog iz okoline,al ti najvise seru po nama,pa makar od njih da smo bolji.cccc
treba da budeš prilično infantilan pa da veruješ da srbi u svim ovim ratovima nikad nikom ništa nažao nisu učinili, i da smo mi samo gledali svoja posla, a ONI nas, nedužne i nevine, napadali. aman ljudi, rat je to, niko tu nikome nije ostao dužan. oni tuku nas, mi tučemo njih.
sećam se priče lika koji je držao kafanu u nekom selu kod ljubovije, kaže dođu kod njega naši vojnici, i pokazuju mu šta su doneli - torbe pune dečjih prstića i ušiju, nisu imali vremena da skidaju zlato pa su samo sekli.... toliko.
Не знам какав треба и да будеш да мислиш да се сад Срби нешто разликују од било ког другог народа. Погледај плаћеничке војске које чине злочине свуда по свету? Има свог и свакаквог народа. Ако су Срби гамад, онда су и сви људи гамад. Па један Јапанац који је мера за част, поштење и разум је толике гнусне злочине починио. Зар су белгијанци или аустријанци међу којима има људи који држе заточене особе у подруму и иживљавају се над њима десетинама година бољи од Срба међу којима је неки решио да побије једно село?
jesmo stoka,imamo mi svoje dusmane.bez dvojbe na muke te ljude.samo nam s e vise pripisuje nego sto smo realno,ustvari sto su neki u nase ime uradili.niko ne kaze da treba cuvati te nase mentole.lemajo,prica ti je nerealna.
konačno, poenta
Genocidi i sistematska masivna ubistva su bila legalna sve do nekog početka XX veka, sa izuzetkom WW2, kad su Nemci hteli zadržati legalitet istog sredstva. Da nije pritiska Zapada, sad bi opet ne mali broj njuški išao na Kosovo ili u oslobađanje kotromanićke Bosne od Turaka.
jesu tebe poslednjeg birali u fudbalu u skoli?
Је л' стварно верујеш да би неко сад ишао да ослобађа српске земље? Ишли би неки у нади да ће да се обогате и понеки лудак.
Ne, čak naprotiv.
Truće, ima idiota tog tipa. Ne kao posle Gazimestana 1989, ali ih i dalje ima. Pa video si 2008. na onom mitingu koliko ih se sjatilo, a svi se uklapaju u profil dobrog Arkanovca.
nisu te ni birali?
Njah, mislio sam da opričam lična iskustva ali neću. Boli me kurac da Sonji Biserko dajem argumente....
Provirone, et' šta bude kad čo'eka nazoveš paradigmom.
Brus nije paradigma, on je prolegomena :)
Legalitet, legitimitet, frljanje pojmovima?
Брусе, узми и почни
http://www.webmedjugorje.com/Slike_Instrument/gusle1.jpg
Legalitet, Valdemare, u oba slučaja, editovah.