Prijava

kada udaraju srpske majke sa pesnicama boli me kurac
kada kolju mislimane i hrvate boli me kurac
za sve koje licno ne znam boli me kurac
nek izgori cela bosna u pepeo,ja cu se pocesati po jajetu

Валдемар једини од нас зна да каже фино оно што већина мисли и хвала му на томе.

nek izgori sve van srbije u pepeo,meni ce boleti kurac,al samo zato sto zivim u srbiji,da sam u bosni,boleo bi me kurac da srbija izgori u pepeo

Slazem se sa poplavom, Vlado car si volim te

nek izgori cela bosna u pepeo,ja cu se pocesati po jajetu

Šta li ćeš raditi kad kroz 20 godina špic napada Neo-Austrougarske na Srbiju bude išao kroz ruševine NBG blokova?

Sad ontopick: Mislim da civilizacijski nivo većina Srba nije na tom nivou da može preispitivati svoju krivicu bez pravljenja uzročno-posledične veze.

Волим кад и Рихи лошем тролу и Провирону који у суштини и не зна шта да мисли, одједном зачепиш уста. Свака част.

Ali Vlade ti si predodredjen za vise, nemoj na Island da ides, Srbija te treba, mi te trebamo, samo nas ti mozes spasiti svojom superiornom inteligencijom i racionalnim razmisljanjem od sektaskih uticaja zapada i istoka. VLADE MI TE VOLIMO

Што спемујеш?

Sad ontopick: Mislim da civilizacijski nivo većina Srba nije na tom nivou da može preispitivati svoju krivicu bez pravljenja uzročno-posledične veze.

Ovo nije Biblija da ja prihvatam grehove roditelja svojih. Idi u penzionerski klub pa ih pročišćavaj što su glasali za Šešelja i Miloševića. Ali sumnjam da ćeš biti dobronamerno prihvaćen. Doduše, objasni ti meni, Provirone, za šta ja treba da prihvatim odgovornost? Ili odgovornost treba da imaju samo oni koji su klali i koji su još uvek za klanje? Pa ni jebena Nemačka nije potpuno denacifikovana, sa svojim dobrim i ljubaznim ljudima koji nisu činili zločine, o kojima su samo slutili u nekim pričama, a inače nije smelo ni da se pisne o tome... Ajd, kažnjeni su, podeljeni na dva dela. Ali dve DRŽAVE! A prostor gde žive Srbi našao se u četiri države: Hrvatska, Bosna, Kosovo, Crna Gora. To nije kazna? A prema zločinu koji su počinili, Švabe je trebalo da okaju grehe tako što će prvo ići dve atomke, na recimo Minhen i Berlin, pa onda raseliti istočni deo Nemačke, onaj ruski, po Zakavkazju, a u Prusiju dovesti Ujgure, Čečene, Kalmike, Čučuke, Osete, Azerbejdžance, Tatare i Dagestance. E to bi odgovaralo veličini zločina. Nego, ontopik, šta ja da radim da sperem sa sebe ljagu, molim te?

Потурчи се!!!

Што спемујеш?

Uči se, mlad :) Pogotovo kad naletiš na nekog ko neće da se napušava, pa ti kao kulturno odgovori, a ti njemu opet spem, trol, šta li, i onda si super. Pogotovo kad vidiš to od starijih likova, a ne razumeš da je njihov spem u stvari obostrano zajebavanje. Doduše ne znam da li je Bojanboj u tom fazonu, nisam siguran, ako grešim, iskreno izvinjenje.

Владимире, драго ми је да постоје људи попут тебе. Нисам саркастичан нити тролујем, озбиљно то мислим.

Najpravednije bi bilo da su pustili da se taj rat okonča apsolutnim uništenjem gubitničkih strana.

Edit:
Kao što bi i svaki rat trebalo da bude okončan, uostalom.

Nema ''pravde koja traba da bude zadovoljena'', nema tužbi za ''zločin protiv čovečnosti'', nema tužbi za ''genocid'' i ''etničko čišćenje'', jer nema (bukvalno) oštećene strane. Kakve kurčeve pravde i sranja, da ima pravde ratovi se ne bi ni vodili. Genocid? Zločin protiv čovečnosti? Naravno, nisu jedni drugima gazili cveće, nego ubijali narod.
Pocepaj list, zatvori knjigu, i aukurac.

Nego, ontopik, šta ja da radim da sperem sa sebe ljagu, molim te?

Sigurno da pljuješ po Srbima i Republici Srpskoj kao provirončić.

Ja ne spemujem, niti trolujem, samo mi je gotivan ovaj Valdemar pa mu pruzam podrsku i uz to se malo gubim. Jebiga nisam hteo

To sto sam napisao da si mi gotivan i da te volim nemoj da te ohrabruje na neke homo akcije

Valdemar je uspeo da i na ovoj govno temi poraste u mojim očima izuzetno puno.

Valdemare, nisam mislio da trebamo sad imati neki veliki kompleks niže vrednosti i izvinjavati se svima, već zarad sebe se ograditi od sranja koja smo činili. Ipče je najbolje pogodio ono što sam hteo reći ovom temom; ne radi se ovo zbog onih drugih, već zbog nekog nacionalnog pročišćenja.

E.g. Moj je ćale bio u ratu četiri godine, ja se rodio dve godine pre početka, brat tri meseca pre Oluje. U ratu je upoznao mnoge glavešine srpske vojske, neki su sad osuđeni na višegodišnje robije. Mnoge je stvari svojim očima video i uvek je imao razumevanje. Čak i po pitanju Oluje nije toliko osetljiv jer je i sam svestan šta su Srbi iz tadašnje Krajine činili Hrvatima na tom području. Ok, sad sam sebe dovodim u kontradiktornost, ali je suština u tome da prvo kreneš od sebe. To isto ja pljunem tebe jer si ti mene prvi šlajmirao. Ako ja tebe šlajmiram, neću biti uopšte bolji od tebe. Ako Srbija na Jasenovac reaguje paleći Vukovar i ubijajući ranjenike, onda te žrtve u Jasenovcu nisu služile nikakvom trežnjenju masa. Druge nacije su trpele i vršile genocide do početka XX veka, ali izgleda da mi kasnimo nekih sto godina u ljudskom razvoju. Ne mora se ubiti 50 hiljada Hrvata da bi Jasenovac bio spokojan.

Ne moraju se Srbi sad svima izvinjavati, daleko bilo, ali pričati da smo večita žrtva velikih moćnika je slično verovanju da su baš Srbi potomci žitelja Atlantide.