Prijava

Nisam nikada tražio da nekoga banuju niti ću, ali ovde sam očekivao da neko kaže čoveku kako je nisko pao. Ovo je još gore od onog Paninarovog pominjanja majke i predstavlja nešto najgore što sam na sajtu pročitao. Jogurtova uvreda Aurori je barem imala trunku stila, dok je ovo dno karakteristično za najprizemniju gnjidu. Ne bi mi toliko vrištala jaja da nije autor neko ko se predstavlja kao strašno fina njuška koja razmenjuje fine komentare na tvojim definicijama.

jednostavno sam se ogradio jer ne želim da se petljam u priču.

Bruse ovo je u najmanju ruku licemjerno. U najmanju ruku. Ako ne želiš da sankcionišeš ovo, bilo obosrtanim banom bilo pojedinačnim, bolje nemoj ni moderisati.
Najiskrenije ti kažem. A znaš da nemam ništa protiv tebe. Čak te i poštujem.

ovde sam očekivao da neko kaže čoveku kako je nisko pao

Slažem se, uvreda je veoma ružna i ni malo ne pravdam autora. I inače ne volim nikakve uvrede, ali sam uvek pre za neko pomirenje nego pravljenje "zle krvi". Ja mogu da ga banujem na tri dana, ali to je realno kita ako ti nemaš nikakvu javnu satisfakciju za to. Voleo bih da se i Director izjasni po ovom pitanju, ako je moguće.

U najmanju ruku. Ako ne želiš da sankcionišeš ovo, bilo obostanim banom bilo pojedinačnim, bolje nemoj ni moderisati.

Riha, ogradio sam se od teme, ne od posta. Za taj post na bilo kojoj drugoj temi bila bi tri dana bez imalo objašnjavanja. Tamo je situacija toliko iskomplikovana da se ne snalazim.

Posle one Keltove teme od pre par meseci postalo je blago nepodnošljivo na sajtu.
Samo čvrsta ruka i red su potrebni. Kakvo kurac psovanje nečije keve i jedi govna, puši kurac i tako to. Odmah ban. Kao i za svakojake optužbe koje nisu potkrepljene dokazom i tako to sve. A kome se ne svđa nek' ide na Limudo i bleji.

Ma nije celtova tema problem, nije ni popustljivost problem - jednostavno ne mogu da se proberem od postova na nekoliko tema otvorenih u poslednje vreme. Tu jedino Ciklon može da se snađe, ja bih najradije podelio svima po jedan dan uz odabrane pojedince sa većim nagradama...

Meni samo nisu jasni ljudi koji uopšte prijavljuju vređanje. Boli te kurac za to što je rekao random lik sa neta. Koliko mi to pičkasto ne mogu vam opisati.

Мада мора да постоји разлика ако то каже једном (може да се узме да је било у афекту) и ако се понавља из поста у пост, из коментара у коментар итд.

Pustimo odabrane.
Problem je što sajt postaje vulgarna nastambina zakržljalog kromanjonca. Ja sam jedan od njih. Zaustavite ovo.

Pa hajde ti odluči čitajući redom postove na onoj temi - jedni jebu Srbijance, drugima su govna Muslimani, treći ne biraju koga napušavaju, a publika navija i huška. Ozbiljno ću da pobesnim i pobanujem sve redom, a uvešću specijalni ban od 30 dana za svaku sranje temu koja bude otvorena.

И да се казни црногорска секта што воли да назива људе малоумним говнима. Ај једном, него после 200 пута почне да ти иде на курац.

Стеван
Vređanje drugih autora na sportskoj temi. Ban umanjen zbog lične prijave i iskazanog kajanja.

Ау лика.

Vidiš kako može lepo. Nisam hteo da ga banujem, ali je sam insistirao.

ЈЕР НЕМАМ КОМЕНТАТОРЕ ДА МЕ ГУРАЈУ

Pa što se ne reklamiraš po četu? Kad možeš moje da linkuješ, možeš i svoje.

Опасно се истриповао, саћу да му напишем ситну бурунтију.

o jebote, tačno mogu da ga zamislim kako upravo to radi :)

Pa što se ne reklamiraš po četu? Kad možeš moje da linkuješ, možeš i svoje.

Нису ми потребне илегалне радње како бих добио плус више.

Мрзи ме, сконтаће сам.

Нису ми потребне илегалне радње како бих добио плус више.

Al zato nemaš problem sa linkovanjem mojih, za minus više?