Prijava

Мени недостаје да опет имам 16 година,док ми је јетра била на месту и кад ми није требало толико да се узверим...
Недостаје ми прва година средње,док смо још СВИ били добри...
Недостаје ми да имам 5 година,када је био систем марка-динар...

Али живот је преда мном. Ћераћемо се још. :)

Meni nedostaje piva...
Trafika je daleko. :(

Крени сад,можда стигнеш до подне на трафику. :)

Недостај ми Немачка, недостаје ми срећа коју доѕивим када ми за време највеће инфлације тата купи сокић са нацртаним кишобранчићем на њему који је био зашећерена вода, али мени најлепши на свету. Недостају ми Ципелићи, Пинк Пантер и Том и Џери...недостаје ми оно такмичење са друштвом чији је тата храбрији и бољи....недостају ми времена када ми је јдини циљ био да одем на реку и гањам жабе по цео дан, када сам се сатим играла са Душаном, Милошем, Ђорђем, Урошем и малим Николицом а друге девојчице ме сматрале изродом јер нећу да се играм са њима и немам барбике....и све ми то недостаје, али сада имам неке друге ствари, једнако добре.

Недостаје опет Меша на Вуки! Легенда!
И Данкан Фергусон.

Nedostaje mi drago detinjstvo, najbezbriznije godine '97, '98 i '99 (ne racunajuci bombardovanje). Igranje sa decom iz komsiluka, kuci slusanje CD-a Backstreet Boys i najnovije kasete grupe Luna iz City Recordsa... Ah...

Nedostaju mi dvoje najboljih drugova iz detinjstva koji su se odselili jos '98... Eh...

Недостаје ми средња школа.

Nedostaju mi 4 najbolje drugarice iz srednje skole. :( Njih 4, pa svi ostali.

Nedostaje SwBska wadikalna stwanka, onak'a kak'a je nekad bila... bez Aleksandra Pussy Lips Vučić - a sprdačina nije potpuna... mada, nije sve izgubljeno - Nataša Savet Evrope Janković je još uvek tu :)))

Nedostaje mi igranje lastiša!!!