Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
21 strana... Je l' bilo nešto smešno?
Nije, sve kurac, sve se nešto ufulavaju ovim sa Tarzanije.
SIME SRBIN bi trebao da bude autor na Tarzaniji ili MOGŠA, to je taj neki kalup od 69 izgovora za kurac govno sisa
69 izgovora kako nisam jebo iako pišem na Tarzaniji
69 izgovora kako da postanemo fenseri i pišemo jebane 69 načina tekstove.
Ko mi je mako avatar? Furam ga bar nedelju dana i sad vam odjednom smeta.
I ja kažem, nije STIVEN (ahhahahaha, koliko gej) nije kriv što je ružan...
Ladno makli Stevanu glavić.
Rajderu, samo budi uporan i naći će se neko ko će ti ispuniti želju da se prepireš na internetu u subotu uveče. Mada ti ja preporučujem da čitaš neku knjigu ili odgledaš film, lepše ćeš se osećati.
Да се банују сви!
Bravo! Odličan zaključak...
I odoh čitati anatomiju, pa bi jedina greška bila da ću se lepše osećati...
:*
Vokasi lord crtanja!
glavni lord krampova
Baš ste nebardovi, a ovamo inboks nam pun vaših usranih tekstova, ova dvojica, trojica koji najviše prozivaju bukvalno slali one smajliće xD da ih primimo. Rekli smo može, ali ćale da im proda njivu i nama pare RADIMO KO SAŠA POPOVIĆ
Stevo, to ti moderatori suptilno saopštavaju da nisi ni za kurac.
Zabavno je što dva dana neki zapenjeni klinci devedesčetvrto fazon provode pred kompom da kobjasne kako smo mi kurac, 69 načina da upropastimo sajt i to, dok mi jebemo modne blogerke, pijemo njemačko pivo i s vremena na vreme ovde ložimo vatru. Und nicht zuletzt, 8 evra po tekstu, opaaa
Možda ponekad umete da ubodete tekst, mada realno niste napisali ništa dobro na Tarzaniji pola godine i sve je potpuno isto, ali da se prozivate sa Vukajlijašima i to da ne dođete u punom sastavu, nego ovako okrnjeni....to je kao....ček da nađem neko vaše fazon poređenje....poslati golu moldavsku kurvu premazanu medom među cigane mečkare iz okoline Stajkovca.
http://ronehothiphopdetroit.files.wordpress.com/2013/02/blow-up.jpg
Ox jebe, ne vadi!1245
http://i694.photobucket.com/albums/vv306/pablo42pics/old_man.jpg
Ox, malopre
epic