Samo za lordove pisanja

1. Možda ponekad umete da ubodete tekst, mada realno niste napisali ništa dobro na Tarzaniji pola godine i sve je potpuno isto

Ti si jedan od realnijih Vukajlijaša, kad hoćeš, pa moram da te pitam bez ironije... ti si dakle pročitao stotinak tekstova u pola godine i tvrdiš da tu nema ništa dobro? Ajde da ne pravim rezime, pogledaj Arijelov tekst od juče. On može da se urami, recimo.

I ko se proziva sa Vukajlijašima? I zašto ti mene isključuješ iz grupe Vukajlijaša, pa i ja sam to. Problem sa ovom temom nastaje kao i problem sa svim drugim temama - niste pratili uputstva iz prvogposta gde lepo piše kome je tema namenjena.

2. ti si dakle pročitao stotinak tekstova u pola godine i tvrdiš da tu nema ništa dobro?

Ako ćemo tako, i ovde je u pola godine bilo dobrih tekstova. I više nego na Tarzaniji. Čoveče, pa ovde ljudi na forumu izbace postove na koje bi Tarzanijini čitaoci izdrkali.

3. Jebač ajde prestani da se šlihtaš ovim glavama sa Tarzanije. Skapiraj da su kul likovi i da teraju šegu, nećeš moderisati ni tamo. Koja si ti faca jbt ne znaš likove po Vukajliji, fazon ja sam previsoko ne mogu da se setim, ko je ovaj a ko je ovaj. Gotivim te brate do jaja al nemoj da si povodljiv.

4. Dobro bre Okse, pa smem i ja valjda da ubacim po koju žaoku.

5. Ко се шлихта павијане?

6. Jebač šlihtaro jedna.

7. Ajde da ne pravim rezime, pogledaj Arijelov tekst od juče. On može da se urami, recimo.

Evo upravo sam pustio SMS mom ličnom uramljivaču slika i svega čemu treba uramljenje, tako da će njegov tekst da mi stoji odmah pored vodokotlića. Je l' treba 8 evra da mu pošaljem?

8. Evo upravo sam pustio SMS mom ličnom uramljivaču slika i svega čemu treba uramljenje, tako da će njegov tekst da mi stoji odmah pored vodokotlića. Je l' treba 8 evra da mu pošaljem?

Lični uramljivač. HHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA. Džoni Bog pisane forme i jebač ktitora.

9. Боксеру сам више пута објашњавао али изгледа да не вреди. Изгледа да је глупљи него што сам мислио. Шта ћеш, кад неко толико дуго проводи у Провироновом дебелом цреву, почну навике да прелазе на њега. Констатно понављање једног истог које нема везе са мозгом. Јебе ми се и за тарзане и за ове одавде, не стављам се ни на чију страну, ако је неко говно за мене, говно је. И стварно, ко је овај СиМ? Не питам јер се качи са тарзанима него јер мени у последње време доста сере. Као и остале нубаре које су одједном пустиле муда.

10. Jebac smrdi ti iz usta

11. smrdi ti iz usta debeli

12. Па кад твоја риба не пере пичку. Јбг.

13. Ova tema poprima ozbiljna tonove i ja sam za to da se napravi turnir novi u kom će se 20 ljudi takmičiti u tome ko će bolje da opiše redakciju Tarzanije. Modovi, eto vam ideje.
    Čisto da se spusti tenzija malo :)

14. тарзанијци, шта вам је са лердијем? хтела сам пар пута да наручим тарзан кецељу али није било могуће. зашто??? :(

15. Nemoj da sereš Jebač, nisam se sprdao čak šta više bio sam jako ozbiljan. Počeo si ko Rajder s'tim da je on klinac kome se jebe a ti svršen čovek.
    Edit: I nemoj Provirona, dečko nema veze sa ovim kakav da je moj je i ja sam se više puta izjašnjavao po tom pitanju :)
    Jes da ne drka na mene ni ja na njega ko ti na Delevru al se simpatišemo. Možda te zato ova tema i gađa.

16. Prijavljujem se za turnir. I nesss će vrv. Piši tamo.

17. Ja sam joj rekao da ne pere, da bi ti polizao moju skorelu spermu kad budes bio za akciju

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.