Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
U KNINU RADE SAMO KNINDŽE
ojha
baja mali
jebi ćitu
Promenjeno ime na fejsu. Promenjeno na Vukajliji. Idemo u novu eru pobeda.
kad udžem u redakciju oču da me čeka stolica sa natpisom: Kum Diša ;)
Moja podrška svoj raji osim ovim pederima koji dođu da napišu KAKO JE TEMA SMORILA i kako je nemoguće da je ovolika. Što reče Vojtek, to je kao da dobrovoljno piješ pivo ispred Laze, pa se žališ mami kako su ti ortaci debili. Ono, ne klikneš ovde i eto, ništa te ne nervira pa se vratiš svom carskom životu.
Haha, lordovi dogurali do Blogomanije. Je l' vas jebo Zeka Milioner tamo? Ono, planinski vazduh, romantika, Koletovi bazeni...
Ал што сам јео печење у Мрчајевцима, код Баралића... Осећао сам се као лорд, а није ни скупо!
pa ne pamtim kad sam video nešto više hipsterskije od te blogomanije....
Zašto lokovati temu? Pustite nas da pišamo po Tarzančićima do kraja života.
Mada ono, ne moramo da hejtujemo ove sa Tarzanije samo što su uspeli, ja ih zbog toga ne hejtujem, naprotiv, drago mi je, jer medju njima ima stvarno lordova pisanja. I ako su zaradili, svaka im čast i na tome. Sumnjam da su jebali, ali, moguće je i to.
Heljenejse, današnja Tarzanija je daleko ispod one spočetka, jednostavno je kurac. Kurac u narandžastoj boji. Kurac napisan na 69 načina. A moguće je i to da su isti samo što su me smorili, kao što neko reče. Sve u svemu, sajt je osveženje u odnosu na sadržaj na internetu jebo vam kurir majku i blic i telegraf i benjevedesetdva, i treba ljudi da je čitaju.
Pozdrav za gazda Proku i režiju, Ekrem do pobede.
TOWELIE JE GOSPODIN ČOVEK, ZNAM GA UŽIVO.
nemojte da se hejtujete medjusobno,usmerite hejt prema pandurima http://www.youtube.com/watch?v=vdB-8eLEW8g
PIČKE ŽANDARSKE! KOALICIJA TARZANIJA POLICIJA!
ZNAČKANZANIJA!!!!1
tarzani saradjuju sa panduracijom
blek hol ima zandarski mentalitet
Blogomanija - milion puta ponovljene reče targetiranje, randomizacija, template, aplikacija, income i još par. Da Boxer sluša, pomislio bi da naučnici iz CERN-a došli u Srbiju i pričaju na temu: Šta nakon otkrivanja Božje čestice?
ova tema i dalje živa lolo
http://www.digitaleastfactor.com/wp-content/uploads/2013/11/blogomanija-logo-1-1.png
Očekivani hipsterluk ( ukoliko je iko uopšte nešto i očekivao od skupa za koji niko ne bi ni znao bez ove teme )
Izgleda da se moglo naučiti sve o networking, content makingu, social media managmentu. Bilo je i workshopova za crowdfinding i lifesyle. Sve završeno sa party i afterparty, a ko je htjeo imo je spa. Ko je bio gladan, imao je catering i snack bar.
Blogomanija ima jak laksativan efekat.
http://www.tarzanija.com/derbiji-istocne-evrope-ferencvaros-ujpest/
Лорд Мики Миле! Нешто најближе Френкију, с тим што је овај ваљда бинСр лоло
Поздрав за Миљуша, поздрав и за Гошу.
Da li je bio exchange iskustava u vezi extreme low-level statusa insertacije reproduction modula user-a Tarzanije u pičku random female user-a?
Pingvine, čiji si dupli?