Melkijades je lord.
od citave teme je najbolja i jedina vredna stvar slika cvaraka.jeo sam ih pre neki dan.pravi,domaci.jeo bi opet,al nema...sirotinja!
Melikijades je alkos koji povraća na okupljanjima.
ko ne povraca na okupljanjima je picka!
Okupljanja služe da bi se povraćalo.
I da se uteče a da se ne plati. Leprikone, pokazao si da imaš najveća muda, matori, nema veze ovo što se priča za tebe i onu sliku! Leprikon je lord!
Leprikon je za mene lord nad lordovima od kada je došao u košulji na fudbal jer je tačno osetio da će banuti taj dan Red Bul promoterke.
hahahahahha
Ne radi se o toj slici.
ХАхахаха јел то стварно он на слици држи некакву чашу на стомаку? Пани је написао да је то Леприкорн
Šta to radiš, kume?
Jeste, to je Lepri mađija. Legenda Beča i šire. Legenda Admire Vaker i Salcburga.
Какав виртуоз са чашом џД
Inače ima ozbiljan refleks i odličan je golman. Điđi Leprikon!
Мелкијадесе боктејебо :О
Zaključajte ovo.
https://www.youtube.com/watch?v=NisUmmFVfFs
Hahahahahaha..
Video sam u prvom postu da mi je zabranjeno postovanje u ovoj temi pa sam rešio da kao rođeni buntovnik ipak postujem ovde.
Bleče, jednog dana ćeš polizati svo ovo mazanje mene :)
хахаха еога
Strajo, pomenuli smo te par puta dok te ne beše. Par tisuća puta.
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Melkijades je lord.
od citave teme je najbolja i jedina vredna stvar slika cvaraka.jeo sam ih pre neki dan.pravi,domaci.jeo bi opet,al nema...sirotinja!
Melikijades je alkos koji povraća na okupljanjima.
ko ne povraca na okupljanjima je picka!
Okupljanja služe da bi se povraćalo.
I da se uteče a da se ne plati. Leprikone, pokazao si da imaš najveća muda, matori, nema veze ovo što se priča za tebe i onu sliku! Leprikon je lord!
Leprikon je za mene lord nad lordovima od kada je došao u košulji na fudbal jer je tačno osetio da će banuti taj dan Red Bul promoterke.
hahahahahha
Ne radi se o toj slici.
ХАхахаха јел то стварно он на слици држи некакву чашу на стомаку?
Пани је написао да је то Леприкорн
Šta to radiš, kume?
Jeste, to je Lepri mađija. Legenda Beča i šire. Legenda Admire Vaker i Salcburga.
Какав виртуоз са чашом џД
Inače ima ozbiljan refleks i odličan je golman. Điđi Leprikon!
Мелкијадесе боктејебо :О
Zaključajte ovo.
https://www.youtube.com/watch?v=NisUmmFVfFs
Hahahahahaha..
Video sam u prvom postu da mi je zabranjeno postovanje u ovoj temi pa sam rešio da kao rođeni buntovnik ipak postujem ovde.
Bleče, jednog dana ćeš polizati svo ovo mazanje mene :)
хахаха еога
Strajo, pomenuli smo te par puta dok te ne beše.
Par tisuća puta.