Samo za lordove pisanja

1. Strajo, slobodno otvori temu za lordove aforizama lolo. A jebiga, znaš da ja uvek volim malo da te čačnem, šta ću. I da, LORDOVI PISANJA JEBU OSTALI NE JEBU.

2. BLEK HOLE IZDAO SI KOSOVO I SMATRAĆU TE NELORDOM AKO SLEDEĆE GODINE NE BANEŠ NA VOS!

3. izdali ste republiku srpsku dabogda vam se otcepila negotinska krajina

4. dabogda nam se otcepila!

5. цигани, да бог да изгубили неготинску крајину

6. Bleče nema frke :)

Count zero, recite i koju lepu kad nisam tu.

7. Count zero, recite i koju lepu kad nisam tu.

Ljubav... Sreća... Radost... Proljeće... Džihad...

8. Strajizam

Pa je l' moguće ovo? :)

9. 'de si bre ti Strajo, nema te dugo sa nekom smeškom...

10. Mrzi me da šempi.

11. Нисам лордџија али морам да оставим траг на овој темари и захвалим се тарзанима на саветима које дају. Готово увек пале за рибе, невероватно.. Шта ти је искуство лоло

12. Хехехе екстра фора лолоол

13. Hehe tarzani imaju iskustvo hehe jes lud jamajcanin

14. враголан хехе

15. Pa je l' moguće ovo? :)

Šta ti misliš? Tvoje mišljenje je od krucijalnog značaja.

16. Zbog pičke se luta, sad kad ukapiraju da jebanja nema ni na Tarzaniji ili će se vratiti ili će jednostavno izdrkati.

A vinjak su mogli i pred zadrugom da ljušte.

17. Mene zanima da li će neko od autora sa Tarzanije ući u sljedeću farmu?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.