Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Da nisi pogrešio ime autora u svom postu? :)
Ja mislio malo vatre da palim :)
JA mu obećao da ću ga prestići, ali nemam toliko fanova jebiga...
Ali nemaš ni svoj nik na Stubu srama. Umri u zavisti.
Pfff. Moglo bi se desiti i da ga on nema :)
Nikada kucxko. Strahinja plus, omiljena i ritvit.
Jebote Bruce, stvarno smo out autori. Nikada na stubu srama.
ja sam naročita vanila, samo jedan ban i to samo na dva sata...
Ja sam postao vanila vremenom. Divljao sam u početku :)
Bruse aj mi odaberi definiciju. Imat ćeš moju podršku kad te ovi dođiši sa četa počnu provocirati.
Одабери и мени као надокнаду што се рекламираш на мојим статусима.
Боље две, да мењам коначно смрдљиви ник.
Nije to "vanila", to je "brendon". Jel da da sam i ja član za primjer?
Jebač, koji nik bi stavio?
Нисам размишљао превише о томе. Полако, скупиће се за круну до Ђурђевдана.
čuj do Đurđevdana, skupiće se do Savindana, samo post da prođe
He, jebemti vanilu, definišem "vanila" i napijem minusa, a sad svi viču vanila :(
Ovako: izaberite mi još 6 definicija da vidim ko mi je u pratiocima, te im pošaljem pvt sa vanilicama.
Posle otčekirajte.
Мораћу да варам на још једном такмичењу.
za spisak pratioca ti trenutno treba još max 5, da mi imao ukupno 15.
Temu otvorio čovek koji je na avataru držao Pitera Norta, čoveka koji se do krvi jebao u dupe.