Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jа се бар не чепим овим "лордовима" аџаџа
Реално Џони плоди, једино што је глодар ал добро шта сад.
Odraz je za pičke, treba igrat na tjehniku, kao Oksara.
U toku su pregovori da kupimo Vukajliju, to je ko što je porše sanjo da kupi folcvagena, a onda se okrenulo pa je folc kupijo poršea. Kajzen nam je nudio fazon dvajes soma evra, da dve dine ubira keš sa tarzanije od reklama, ali nasmejali smo mu se u brk.
Bolete kurac.
Za koje picke, pucaju me po prstima evo sjebo srednji prs onomad.
Majkuimejebem.
Ahahahahahahah, tačno zamišljam Džonija http://static.mondo.rs/Picture/173497/jpeg/
ehehehehehe... Samo me zanima koju bi poziciju držao?
НЕ ЧЕПИМ СЕ НИ ЈА ЗА МЕНЕ СТЕ СВИ ПИЧКЕ НА КОМ ГОД САЈТУ ПИСАЛИ СРАЊА
ehehehehehe... Samo me zanima koju bi poziciju držao?
Znam jedno, primača nikad!!!!!
GROBARSKI TREŠ ROMANTIZAM I AVANGARDA!
Sjebaće vas Kinezi koji će ponuditi više i ovo će postati Vu- Kajlija!
smaraš Laziću, i ti si pička
Опуштено бре немој да се стидиш можда се огребеш за лову никад се не зна џД
Koja govnurda od teme.
http://cdn.makeagif.com/media/11-24-2013/YA9byj.gif
Sramota me. Neki transferčići i ti zmajevi. Izdigni se, iskopaj se, izađi jebote.
❣ smorkamegatrend ❣
ЏОНИ ЈЕЛ ИМАТЕ ЗА ПЛЕЈА ИЛИ ДА ВАМ МИ МАЛО ПОЗАЈМИМО
Riho je hejter...
ЈА ЛОВУ А ТИ ЗНОЈАВЕ ГУЗНЕ ДЛАКЕ ЏОНИЈА КУРАЈБЕРА
nema moderatora da spreči trolove SRAMOTA eto ušta se pretvorilo STRAŠNO
aj ne pametujte, nije to delvera jbt...da je stavio sliku hobotnice jel bi verovali da je to on
Mogu da zamislim koliko se jebac skenjao kad je video da je Delevra ganfer lolo
Као кад сам видео да си ти муслиман :/
КУПИ ПАРТИЗАН ОКСЕ
ДОВЕДИ НАМ ЛЕБРОНА