Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
БУДАЛО ЈА САМ ЏОНИЈЕВ ДУПЛИ А ТЕБЕ ЋЕ ЛОРДОВИ ДА ИСКОРИСТЕ И ОСТАВЕ ДА ЦВИЛИШ ИСПРЕД ВРАТА КАДА ИМ ДОСАДИШ
Продајем голфа 2 цијена 2200е као нов возио сам га само до пијаце и до клаџе.
Rajder se ne bi postideo ovakvih uvreda
KUPI PRAVU ZVEZDU SAD DOK SU JEFTINI PA DA CIGANI NEMAJU SVOJ KLUB KAD ĆOKI VRATI IME U FMP AHAHAH
NEMOJ ROUZA ODMAH SADA DA DOVEDEMO!!!!!1
MOJE DLAKE SE NE ZNOJE DEŽGO. VOLUMINIZIRAJU SE!!!!1
Kupujem KK Partizan parama od banera sa Tarzanije, mislio sam pjetorka da bude Avdalović, Džejms, Okuladža, Pipen i Vladimir Tica?
Može a za klupu bi bilo idealno da dovedemo Rakoča, al' da nosi majicu "OPROSTITE MI MOJU RUŽNU PROŠLOST" ispod dresa.
АКО ВАМ ПРАСЕ ИСКУКА НЕШТО МОЖДА ДОБИЈЕТЕ АУТОГРАМ
I NEŠU TRAUMU ZA TRENERA
Николу Булатовића врати да силује циганке
upravo ide dijalog izmedju kruza i kilmera, kada se dodiruju. Tusiranje, you could be my wingman anytime.
http://i.4cdn.org/h/src/1385761378165.jpg
Nikola Bulatović i Đuro Ostojić pod koš da Bobanu pojedu oba ona masna uveta!
MIslijo sam Leri Brd, pa da bača trojke u zadnjoj sekundi ako treba.
Ne treba nam Bird, kad imamo Ticu!
Mislijo sam da uparim opet na četri i pet dva Aleksandra - Glintića i Gilića.
Zli Gli i veliki povratak Dozeta nazad u jato iz kog je ponikao. Nisu to loše ideje.
OXE što nisi placo Burzumu kurve i kokain? Da si placo nikad ne bi napustio sajt.
Jesi ti u komi bijo u zadnje vrijeme, Burza se vratijo jači nego ikad
mogsha je bog,a njega vishe ovde nema,tako da tema smisla nema
u zadnje vrijeme sam bio cesto navaren, neprimjetih neki tekst od burze, il je on RZO
Kupiću tarzaniju za po kile čvaraka i frtalj rakije.