Smiješni oglasi u riječi i slici

1. KOJI JE KURAC SA OVIM FORUMOM? STALNO MI OBRNE REDOSLED POSTOVA KADA POSTUJEM 2 PUTA ZAREDOM.

2. e papete i meni se isto dešava, ovom vuku sam prvo napisao da puši kurac pa ga tek onda upitao da li citira Žiku, ovako ne ispadam direktan braćaloooou

3. Olaniče, hvala na ponudi. Da sam gej ispovjedio bih se tako ljubaznom momku i njegovim još ljubaznijim internet prijateljima.

4. @loš tenor

Ali zato si kulturan, u pm. Volio bih tu tvoju kulturu čuti, a ne pročitati.

5. kako se osećaš dok jedeš supu na nedeljnom ručku sa roditeljima i gledaš oca u oči?
    jel te zato odgojio da radiš sve ovo? pervezni bolesniku

6. Sad iskreno ne kapiram sta pricas Огма.

EDIT: Opet zamenise mesta,

7. што мрзим кад тако неко крене да једе говна па остави број телефона или адресу кад га пљујем, па ало бре шабане ово је интернет, мислиш да мене боли курац да те налазим сад по граду пфф, боли ме курац, ја ти претим сад преко интернета да би се ти уплашио и побего кад ме видиш јел ти јасно бре пичко

8. vidim da si poceo da se otvaras,vuche,to je divno
    oces da pricamo ko da se radi o trecoj osobi?
    dobro
    nazivo mo je ,,jedan peder sto je zvao cimao ortaka na fon,,

9. извините ако сам скренуо са теме
    вуче педеру

10. Na šta ličiš da svojom pojavom plašiš? Ili možda pokušavaš uplašiti ljude podsjećajući na svoje pljuvanje preko tastature? E to je pederski, ogma.

11. čućemo se vuče ;))

;))

;)

;)))))))))))))

12. шта кажеш, не разумем педерски језик

13. Vuče ovi intelektualci ti mogu pomoći sigurno, napiši koje su muke tvoje i poslušaj njihov savet!!!!11

14. iver ne pada daleko od klade...što znači da ti je i otac gej :((

15. Ne razumijem ni ja, ali ti bi trebao. Pljuješ preko interneta da bi te se ljudi plašili. Ogma, muškarčino!

16. vuche,budi hrabar,ja sam tvoj drug i zelim ti sve najbolje
    prihvaticu te takvog kakvog jesi
    laganje sebe ne vodi nicemu
    slobodno otvori vrata svog ormara

17. еј немој да ме муваш сад, нисам педер жао ми је

18. Jbt juče da sam dobio trajni ne bih znao da ovde ima i pedera.

19. ал мушкарчина јесам

20. немојте да дирате дечка, свако има право да буде оно што хоће и на слободу облачења. он кад оће нека изађе из ормана а ако неће немојтге да га дирате да неби имали проблема самном.
    позз вуче,јави се на пвт имам нешто за тебе

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.