❄❄❄Prednovogodišnje okupljanje Vukajlijaša - BEOGRAD, subota, 21.12.2013. Pub "Kornjača" *DOĐITE DA OSVANEMO ZAJEDNO*

1. Šta da vam kaem. Bilo nas je malo ali je bilo lepo. Morao sam da odem malo ranije i da se malo lumpuje s onim mojim drugarima. S njima sam se dotuko posve i tako. Zaustavili smo nekog taksistu da nas vozi kući i kaže ono dva minuta nakon što smo ušli u kola i krenuli: "Jebote, svi mašu i ja baš vama stanem, stvarno nemam sreće!"

2. Дајте слике да се смејемо Елеку.

3. Natnat
    A ja to brate znam kako?

Pa stvarno bre ljudi, kako sam ja znao ko je predsednik nekog crnogorskog seoceta, čače jebo te vic.
    --------
    I ne dezinformiši nato ljude, na slici sa rakijom nijedna ruka nije moja, moja ruka ne pipa alkohol!!1

4. na slici sa rakijom nijedna ruka nije moja

Pa čija je ova leva onda?

5. kažem ja nežna ruka...

6. Bilo dobro i potrudio sam se da osvanemo zajedno zinat hejterima. Malo se mucio sa opankom posle al sam mu pokazao ko je zajebaniji.

P.S. Rakija u marsalu je ko cekaonica.

7. Čije su ruke na radži ne znam ali moje nisu sigurno :)

8. Pogotovo leva nije moja jer ima puštene nokte, a i ja imam kraći mali prst jer sam ga presekao kao mali, tako da forenzički nalaz kaže :"MATCH NOT FOUND, PLEASE CONTACT YOUR LOCAL INVESTIGATOR, PRESS ANY KEY TO CONTINUE OR F1 FOR HORATIO CAINE"

9. P.S. Rakija u marsalu je ko cekaonica.

Pa kajsija jeste bila sranje sinoć, ali medovača je dobra.

10. Pa kad Pseto veruje na reč onoj bedeviji.

11. Ко је то пијан тукао Елека?

12. Koliko znam samo je Elek tuko.

13. od kajsije almodovaruše se postaje sterilan, dete joj jebem

14. Dajte bre neki riport!

15. Al ima bedevija sisu ko kamen za kupus, kako da ne verujem osobi sa tolkom sisom?

16. Dajte bre neki riport!

nata je vatala beleške, sače ona

17. Meni sve u nekim stenogramima
    Mugoša, Opanak, Kramp, Kandilo, Famozni, Pivo bleji samo, Stepa, Gargija...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.