Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Samo serenda da ce kao mozda da dodje da privuce malo paznje, odavno ga niko nije napusio.
mislio sam da je rajder sisa ali evo zbog ove rečenice koju je izgovorio sam promenio mišljenje, vidi se da je čovek jak na rečima, ta samouverenost koja izlazi iz njegove tastature probija dušu..aj lepo dođi na okupljanje i reci jednu petinu stvari što si reko preko interneta ljudima u lice i imaćeš poštovanje od mene barem, nie puno ali eto da vidimo da li si čovek ili ljiga koja se krije iza tastature
Bogami, Rajderu, daćeš ti anatomiju, a možda i ortopediju, kako je krenulo.
i ja bih voleo da vidim kakva je glavudža ovaj rajder uživo
Каква колосална фегетчина, баш бих волео да дође.
Ako on dođe dolazim i ja, imam nešto da mu saopštim 3:)
Rajderu, moraš da dođeš!
немој рајдеру то је замка оће да те тучу
Neće, ne dam ja.
neka vas deco,voli te se...
И ја ћу да дођем, иако никога не познајем... Ал волео бих неке људе упознати НО ХОМО!!!
Натнат, још само да кажеш да волиш и ти нас и да те преселимо у Ужичку 15. :Р
Нуркара, пребиј Рајдера уместо мене јер нећу доћ. Не иде ми се и можда напустим сајт до тад, пун ми курац.
Оћу Бач, за тебе <3 Иако ми Рајдер ништа није скривио...
Ja vas ne volim, ja vas obožavam. Šta ćemo sad?
ja bio prošle godine... bilo dobro, evo i slika jopet...
http://vukajlija.com/forum/teme/49093-okupljanje-vukajlijasa-odrzano-gomila-ljudi-gomila-slika-veselo-predivno-sve-super-pub-kornjaca-beograd-12-01-2013?strana=19#post_2239280
dođite i uvjerite se sami :)
E bas ste nasli treci dan Sv. Nikole da pravite okupljanje, pa zna se da pravi Srbin slavi slavu 3 dana....
Fala buri što si nas podsetio..vidim da će ove godine mnogo ljudi faliti.
em treći dan nikoljdana, em koncert godine, jeeeb'ga :)
Uf, stavi me na spiskoa za 'mozda', imam neki rodjendan, pa ako uspem da se izvucem na vreme, dolazim :D