❄❄❄Prednovogodišnje okupljanje Vukajlijaša - BEOGRAD, subota, 21.12.2013. Pub "Kornjača" *DOĐITE DA OSVANEMO ZAJEDNO*

1. U 1 idem da potvrdim dil u Kornjači.
    Ima li još neko da želi da se priključi?

Piši me pod "stajanje".

2. Možda banem ija.
    Zavisi kako histo prodje, jer radim tog jutra.

3. jbg, ja ne dolazim. jutros mi javila šveca da taj dan dolazi, nismo se videle od avgusta... jbg :(

4. nismo dovoljno dobri za švecu?

5. mora da je neko dobro dete, a ne vodi se janje među vukove :)

6. Lemajo vidimo se nas dve nevezano za ovo. Pozdravi švecu!

Mixmaxe, prošli put si ispalio, a čuvali smo ti fotelju, nije fora.

Vejve, što lažeš?

7. Вејве дођи и понеси КА ЦИ ГУ

8. моја клетва се остварује, остаћете без риба на окупљању БУХАХАХХАХАХАХАХАХ

9. mixmax

nismo dovoljno dobri za švecu?

naravno.

10. Slavim slavu, tako da možda dolazim.

11. Rezervisano, vaše je samo da se pojavite!

12. Šta misliš Vejv, kada bismo se sada kladili kolika kvota bi bila na tvoj nedolazak?

13. Pa ne znam.
    Kontam da ima i dobrih ljudi,a već sam izjavio da bih neke upoznao. A da znam dadolaze Pani i Dilan(u Bgu, nar, došaoavno) bih 100%, bez obzira što me čekaju obaveze.
    Ovako, banuću nekad na adu, al tek pošto (i ako) dam anatomiju.

14. ja bih volo dupoznam rajdera, bez zezanja

15. U pravu si, ima i dobrih ljudi.
    Možeš ti na Adu i pre anatomije, pogotovo leti, veoma se razlikuju bate i seke već na prvi pogled.

16. моја клетва се остварује, остаћете без риба на окупљању

Ako računaš Malu vidru u ribe na okupljanju u novom sadu onda ok, tamo je bilo riba. Milica i crnabo su su premalene da bi bile ribe, onako više midžeti.

17. kolko bi maltretirali ovog jadnog rajdera na okupljanju

18. Не би, мислим да нико са њим не би причао док би он седео у ћошку и бленуо у Агија.

Ја сам обећао да ћу га тући некад, али сам по дифолту добро расположен пијан, још у добром друштву. Дакле, пребићу га ако га видим на улици. Или ћу средити да га неки његови земљаци налупају.

19. Možeš ti na Adu i pre anatomije, pogotovo leti, veoma se razlikuju bate i seke već na prvi pogled.

Razlikujem ja bate i seke, al zbog obaveza, veruj mi da nisam nigde izašao sem prve sedmice.
    Dnevno odem samo do prodavnice, i to je to...

a ako misliš da se nekog ja ovde plašim, grdno se varaš.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.