Prijava

I da, jebo ti Pedro majku u pičku jebo ti on mater nek igra nekoda ima više od 52kg glavonjo glupi!

HRVATI IMAJU CRNJU U TEEMU PAWELICH SE OKRECHE U GROBNICI

Zaboravih i Buskeca da isprozivam, jebeno najprecenjeniji igrač u istoriji fudbala čergar jebeni svaki put kad isfolira kontakt umre dete u Africi smrdljivko usrani da ima pravde ovom bi letela glava ko Ned Starku

ja se povlachim sa foruma dzankee je stasao

Kovinjalo ''Roben ima tu neku ATLETSKO-SPRINTERSKU sposobnost, da se tako izrazim''

ATLETSKO-SPRINTERSKU

Koliko Australija nema sreće na svjetskim, pa to je čudo.
Nemaju ljudi sreće još od onog nepostojećeg penala nad Grosom. Bore se, ali ne mogu Kejhil i Brešano da iznesu sami utakmicu. Ne mogu bez Kjuela i Viduke.

Del Boske nije mogao da ZASPE posle utakmice sa Holandijom.

ZASPE

Aca Stojanović.

Afrikanci ne znaju fudbala.

fejze pazi jednu stwar, u sushtini klasichano trollanje loleck

Crncima dati da dvije reprezentacije igraju na mundijalu i ćao. Toe operisano od bilo kakvog razmišljanja, taktike, logike, kurca graha. Sve pobiti.

centaršutevi level antonijo rukavina

Dzanki, imaš neku dojavu? Jer ja imam viška para i oću da ih ostavim u kladionicu. 2 eura.

Na drugu stativu čekaš kod korner zastavice.

onaj vidal ce na sledecej tekmi da se ispisa na korner zastavicu i smatrace to sasvim normalnom pojavom.zasto crveni?dobar igrac,al kakav degenerik.

ovi crnci znaju samo da trce.a i da dobiju rvati,jebace hrce meksiko.

deluje mi malo pometneo.kao da nije u glavi bas sav svoj.

Meksiko će da odigra nonšalantno X sa Kroasanima i da ode dalje.

nikad ne znaš da li pokušava da izbegne ofsajd zamku ili pikira korner zastavicu i razmišlja kako da je zavalja na otpadu posle utakmice

vesnam hrvatska kamerun ispod 7,5 golova 1,01 slobodno tih 2 eura pozz kad podigneš pare idemo na piće

pozz

Nemoj mi to, nego nesto za sjutra. Je li 1.01 kvota? E bas ti fala...