Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Kog zanimaju malo ozbiljnije i sručnije analize timova za svetsko (u odnosu na one tarzanske, recimo) i njihovih taktika, može ovde da pogleda:
    http://www.zonalmarking.net/

2. 2-0 TAČAN ZA BRAZIL!!!!

3. Stavih 100 dinara na finale italija-švabe kvota 75

4. Ja sutra stavljam 200 KM da će Holanđani dati 6 i više golova tokom čitavog prvenstva. Kvota 1.95, smatram da je poklon.

5. SVE PARE NA SVIJET DA KOSTARIKA IMA 0 BODOVA U GRUPI
    KVOTA 2.9

6. slovacka osvaja definitivno

7. Ja stim stvarima generalno nemam veze, al znam prave ljude.
    Častiću vas sa par informacija kad ih budem imao...

8. Mister_NO

Kog zanimaju malo ozbiljnije i sručnije analize timova za svetsko (u odnosu na one tarzanske, recimo) i njihovih taktika, može ovde da pogleda:
    http://www.zonalmarking.net/

Прелетео сам неке текстове, одлично је.

Волим оваква запажања:

And this could be crucial – while full-backs are still considered the least important members of a starting XI, the common factor amongst the previous four winners of this tournament (France, Brazil, Italy, Spain) is that they’ve possessed the best full-backs in the competition. The goalkeepers, centre-backs, central midfielders and attacks have varied in quality, but look Lillian Thuram and Bixente Lizarazu, Cafu and Roberto Carlos, Gianluca Zambrotta and Fabio Grosso and Sergio Ramos and Joan Capdevila, and the winners are generally equipped with world-class full-backs.
    http://www.zonalmarking.net/2014/06/10/belgium-can-they-succeed-without-proper-full-backs/

9. ja cenim da ce Slonovi daleko da doguraju, imaju oni ozbiljan tim.
    Francuzi ce se prosetati kroz grupu i mogu biti iznenadjenje s obzirom da ih svi otpisuju..

Ako treba da kazem nekog ko ce da podbaci, onda je to Portugal. Mislim da vrlo lako moze da se desi da ne prodju grupu.

10. Kako je Belgija peti favorit prvenstva ispred jedne Italije, ali i Francuske, nikako mi nije jasno.

11. Mozda zato sto i jedne i druge moze da odere koispicke?

12. Francuzi ce se prosetati kroz grupu i mogu biti iznenadjenje s obzirom da ih svi otpisuju..

Слажем се са овим.

Знате које финале се мени мота по глави? Аргентина - Немачка. Могао бих да ставим неке паре на то.

13. Gazimudo

Mozda zato sto i jedne i druge moze da odere koispicke?

Nisam siguran da moze i ocekujem da Belgijanci idu kuci najkasnije do cetvrtfinala.
    Prognoza:
    Sampion: Spanija
    Finalista: Argentina
    Razocarenje: Brazil, Holandija
    Najbolji strelac: Mesi
    Iznenadjenje: Urugvaj, Hrvatska

14. šta je sa Njemcima alo ????

15. Ја не контам, да га јебеш, како неко ставља Белгију и Уругвај за аутсајдере.... Поготово Уругвај који долази као шампион Јужне Америке и полуфиналиста прошлог светског.... А сада имају можда чак и јачи тим него тад....
    Русија, Босна, Грчка, Швајцарска и Хрватска се могу сматрати за аутсајдере, а не екипе које имају јебено добре играче....

16. Gde je Belgija autsajder, po kladionicama 5. favorit prvenstva.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.