Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Poslije onog remija sa Luksemburgom sve sam više ubijeđen da će osvojiti.U produžetku polufinala daje gol neki lik za kojeg se ne zna ni da je na terenu, i poslije se ne čuje za njega nikad, ali on je odradio posao. Kao onaj Groso, čini mi se, 2006. Imaju tradicionalno jaku odbranu, nije bitno ko igra svi znaju katanaćo, imaju i pirla i de rosija koji ce ispred sebe i od igrača apatinske mladosti napraviti opasne igrače, i imaju balotelija koji je do te mjere retardiran da mu se može oteti utakmica u nekom četvrt finalu da strpa tri gola, nije im vjerovati nikako
Evo vam ko prolazi:
Brazil
Meksiko
Španija
Holandija
Kolumbija
Grčka
Italija
Engleska
Švajcarska
Francuska
Argentina
Bosna
Nemačka
Portugal
Belgija
Rusija
Zašto svi mislite da švajcarska zna da igra? U kvalifikacijama su imali Island, albaniju i još neke retarde... Nemaju 2 dobra igrača.
Brazil osvaja turnir, pazite šta vam kažem - svaki tim do finala će imati problema sa kondicijom, zdravljem i povredama. Vudu.
Đoni ko osvaja, kate krenulo već?
Švajcarska ima Lihtštajnera, Šaćirija, Drmića, Džemailija, Benalja na golu, Inlera, Behramija, Džaku, Barnetu, Rikarda Rodrigeza. Brdo što sjajnih, što dobrih igrača.
У историји СП Италија је земља која је највише пута одиграла нерешено. А има 4 богиње ако се не варам. Не бих ја њих отписао ни да играју без голмана а да их тренирају Косан и Бата Ђора заједно.
Radi li neko šoping ture za Hrvatsku ovih dana? Kapiram da će biti dosta slobodnih cura po marketima na sektoru čokolade i sladoleda.
Ja tipujem na Italiju do finala.
bogami, ubedili ste me, a i stvarno sam dosta razmišljao o toj grupi, kao da ne znam da se Talijani nikad ne otpisuju! Ćiro Imobile strelac prvenstva :)
Ja odigr'o par tiketa za svecko
Stavio na Mesija i Nejmara za najbolje strelce, odigrao da Nemci osvajaju, odigrao Cile manje od 4,5 gola, Argentinci vise od 9,5 golova. A što se tiče premijernog meča, tipujem na pobedu Brazila 1:0, 2:0. Ali sam odigrao više žutih kartona pošto to praktikujem svako svecko.
ovo večeras iz keca u keca 3+ minimum...
Kad na kurcu rodi nokat.
@zeussick
Jel ovo za Argentinu 9.5 u grupi?
Ma izvuće se Hrvatska, ali će zato kasnije jadni Kamerunci i Meksikanci da na*ebu.
Meni Argentina sumnjiva totalno, ,mora i tog Mesija jednom krenuti ma koliko on bio katalonsko govno
Не бих ја ни Алжир отписивао..мислим реално, земља која је свету подарила једног Зизуа, па и Насрија и Бенталеба што да не, никако не треба да стрепи од неке тамо Јужне Кореје која је свету подарила једну распалу КИУ..
Форза Алгериа
Ja odigrao brdo tiketa, ne znam ni sam šta sam sve igrao
Elem, za grupu smrti predviđam prvo mesto Urugvaju, dobra ekipa, slična klima, naviknuti na uslove
Žabari ko žabari, igraće X sa engleskom i proći dalje zbog bolje gol razlike.
Englezi ispadaju, loši su mnogo
I da, Bosna prolazi lagano, Hrvati vrlo teško
EDIT: Finale Argentina-Nemačka
https://www.facebook.com/komsije?fref=nf&ft
какви малоумници походе ову земљу.
Мислим да си много омашио у тумачењу. Не тврди се ту да су бекови најважнији део тима, нити да је Тирам био важнији од Зидана. Али говоре о томе да није ни баш толико небитна позиција.
Ево ти пример, ми смо против Хрвата на Маракани деловали поприлично убедљиво, набили смо их на њихову половину, а главни разлог је био што нису имали крштеног бека на једној страни и морао је ту да им игра Ловрен, који је класични штопер и једноставно не уме да изнесе лопту.
А што се тиче Капдевиле, тад је вероватно играо у животној форми у Виљареалу и био је у том тренутку најбољи избор. И тиме је та позиција била покривена и више него коректно. Ништа спектакуларно, али је одрађивао посао, као нпр. што данас имају Аспиликуету. А Белгија нема бека уопште и то би могло да представља проблем против озбиљнијх противника.