Prijava

Робен, човек који је одиграо добро само против шпаније и то разбијене шпаније.

Reko ti je Tibor vec.

Родригез не може јер његова репрезентација није догурала далеко, колко год да је добро играо има мало утакмица и то је велико мерило.

Nije veliko merilo, bitno je kako je igrao,a ne koliko je imao utakmica. A imao je 5, sto je sasvim dovoljno da se stvori utisak. A taj utisak kaze da je bio najbolji strelac turnira sa odigranih 5 meceva. Mesi je davao golove u grupnoj fazi Iranu i BiH, kad je najvise trebalo nigde se nije video. Hames je sam resio mec protiv Urugvaja, i dao gol Brazilu. Sto su mu saigraci prosek, nije on kriv. Ovde se gleda invidualni ucinak.

. Милер, ХА ХА Милер. Такође као Робен, човек који је одиграо добро једну утакмицу и асистирао Клосеу код гола против Бразила. Гол против бразила њему не рачунам као мерило, јер је био после корнера.

Ne racunas gol samo zato jer je iz kornera? Nevera ko sve komentarise fudbal. Nije ni cudo sto ti je Mesi favorit. Pa on kad je dobio nagradu, nije mogao da veruje sta se desava, mislio greska u pitanju. Cak je i Blater rekao da nije pravedno lolo. Javna je tajna da je Adidas izlobirao da on dobije nagradu, a da on zauzvrat potpise ugovor o spoznorstvu sa njima.

Akrоbata

po meni, najbolji igrač sveckog nojer.
može katanac.

Moze i Nojer, realno. Ako je Kan dobio nagradu 2002. za onaj poklon Ronaldu, onda moze i Nojer za idealan turnir i pomeranje granica vezano za ulogu golmana u timu.

hehe josh jednom chuwena gauchoska fora poentira hehe

Jebe mee se ko je bio najbolji igrach, kao i shto mi se jealo kad je Kristina oswojila zltnu loptu.

Prestanite da smarate nubare ko je bio najbolji jer je newazhno. Ili bolje, objasnite mi zbog chega je to wazhno da saznam i ja jednom?

slazhem se sa carom al samo u sluchaju najboljeg igracha swih wremena. najbolji igrach nekog takmeechenja uwek mora biti pravilno odrabran na osnovoo strogo utvrdjenih kriterijuma koje namece fudbal kao takav.

ЦИТАТ
Ко је тај играч који би требало да уместо Месија добије награду? Ко?
ТAТИЦ
Тони Крос.

Покварио сам Тацита, супер.

CITAT Стеван
ЦИТАТ
Ко је тај играч који би требало да уместо Месија добије награду? Ко?
ТAТИЦ
Тони Крос.

TACIT

slažem se, kros je jebao svaku utakmicu osim finala gdje je samo obradjivao ustima

Осим Месија, награда је могла да оде Робену, Џејмсу Родригезу и Саши Илићу. Неког Швабу је тешко издвојити, јер су они мени сви подједнако добро одиграли, зато су уосталом и освојили. Нема никог да одскаче. Можда дати Ламу ил' тако некоме... може и Милер, мада мислим да није ни то оно што би жгадију задовољило. Крос био одличан, ал' опет кажем, цео тим је био на скоро истом нивоу. Најбоље би било да су одредили двојицу играча да поделе награду к'о Коби и Шек једне године на Ол Стар утакмици (нпр. Крос и Лам). Слажем се са Фејсом да треба узети у обзир и то што Џејмс са Колумбијом није догурао довољно далеко да би био одабран. Меси није погрешна одлука, јер не можеш рећи да је он само на папиру био најбољи играч Аргентине, а да је лош као и остали из њихове репке. Види се разлика, ови Аргентинци не би прошли групе без њега. Који Паласио, Игуаин, Гаго и пичке материне... Једини Ди Марија још ту вреди, остало тешки просек. 'Оћу да кажем да је Меси далеко догурао с таквим саиграчима и да је његов допринос масиван у свему томе. Иста ствар и са Робеновом Холандијом и ту се не слажем са Фејсом. Имаш још Персија ту, и ај рећи ћемо Снајдера, иако му је по мом мишљењу доста опао квалитет играјући турску лигу. Остатак је крш к'о овај Аргентински, ако не и гори. Који Вињалдум, Инди, Мемфис... немојте ме јебати. И Робен у тој екипи игра некако увек исто, па ако да неки гол или асистира - он је играчина, а ако не прође, опет се трудио и играо као што увек игра, односно како се од њега очекује. Он се једноставно увек види на терену, направи нешто опасно, што за Месија баш не могу да потврдим. Можда би њему једино дао награду пре него Месију, осталима тешко, једино ако бих мог'о да изаберем два Швабоа.

Е сад, реално, многи кењају како МЕси није требао да добије златну лопту бла бла требо је неко други, мене занима КО? Ко је тај играч који би требало да уместо Месија добије награду? Ко?

Dragi moj fejz...sirota mrcina lololo

Kakav Messi jebo te kru, čoek otrčo dva kruga na čitavom prvenstvu, dao go nigeriji, i međedima, de ba...rodrigez recimo dao go na svakoj utakmici koju je igrao plus dva asista, nojer branio odlično..

Ko je bolji od Mesija bio?

SEAD KOLAŠINAC BRE!
https://i.imgflip.com/adnef.jpg

Mesi je davao golove u grupnoj fazi Iranu i BiH, kad je najvise trebalo nigde se nije video

Jebiga, nekada se ne vidiš ali mnogo značiš na terenu.

On se nikada ne vidi, realno, jer je okružen trojicom, uvijek. I opet on primi loptu i nekako prođe pored njih, ode povrati pa opet.

I postoji ta jedna razlika kod Mesija i onog ciganina CE Ronalda u odnosu na ostale - ne smiješ ih pustiti ni jedan jebeni trenutak jer je to gol.
E i Roben je bio taki na ovom prvenstvu, AJMO ULIJEVO, NE RADI ANALOG DESNO JEBI GLUPERDE

LOOOOOOOK

znači nije lol nego lok.
Na temu dolaze kompleksashi da se swadjaju koji im je omiljeni igrach a ne shvataju da se fudbal igra zbog lopte.

А што уопште лок док људи пишу овде? СП је једном у 4 године и кад тема смори, потонуће једноставно сама од себе.

А и ови баш немају меру, 8:1, јеееесте.

А и ови баш немају меру, 8:1, јеееесте.

To malo radi Luiza, treba nadoknaditi onolike suze

8:1 zato sto su Nijemci dobili 7:1, a oni zele da budu ubedljiviji.

jebem ti Švabe.
Daće Bog da i oni uskoro dožive sunovrat fudbala.

Ako nekog od katolika ne volim onda su to Švabe, gade mi se glupi nacisti.
SWINJE

edit: i papu, kroasane, britance usrane, austrijanci mi se gade. Poljaci i Česi su mi kul.