Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
није, промени у
Свецко првенство у фудбалу Бразил 2014.
Malko ti ukrivo.
neću ništa da menjam, ako Bill zatraži neka neko promeni, ja odoh sad, glasajte na turniru u poluvremenu :)
Ne mogu dovoljno brzo da rifrešujem kol`ko Bruce brzo menja nazive.
Neka taktički jaka reprezentacija, tipa Italija ili Nemačka, bez problema može tući Brazilce. Nisu nimalo dominantni.
Može Svjetsko prvenstvo u nogometu lolo
промените и подјели и смјешне слике у нешто нормално коначно
докле ће међеди прекодрински да диктирају све овде јебо их коњ
Штреца ме ова реклама за идеју, ставили звук датог гола са флешскора, одма ми ствара реакцију, пробадање срца.
nimalo! imaju samo opaasnu odbranu (neracunajuci golmana), dok je veza dosta tanka, pogotovo fizicki. i jeste da je vec klise ali ronaldinjo je stvarno imao mesta u ovakvom brazilu.
подршка за мењање наслова
срање им је овај стадион само тако
што нису играли на маракани
Jedna Hrvatska ima tehnički jaču sredinu od Brazila, jebote bog!
Jebeni kilavac je dao 32 gola za reprezentaciju sa samo 22 godine, jebem ti sunce... Koliko mene taj čovek nervira, najprecenjeniji igrač još od Dejvida Bekama, završiće kao Robinjo, ako ne i gore...
Како ће сада Бразилци да кењају како је Нејмар најбољи играч и остало, лик је извикан превише. Игра добро али ништа посебно. Усер го исто као и овај усташки. КАРАЈ БРАЗИЛ У ДРУГОМ ПОЛУВРЕМЕНУ!!!!
Može Svjetsko prvenstvo u nogometu lolo
Bravo majstore. I šta ćemo sad?
Netju leka ni lekaraaa
Zovite mi Nejmaraaa!!!
(izvinite ako je izlizana fora, ponela me atmosvera)
Prestani da gledaš fudbal.
Ništa Advokado, kad kroasani izgube ja ću da platim piće komšiji, a modovi će promeniti ime teme. Samo opušteno.
Dejvid Bekam ti je bio lepuškasta verzija Nenada Milijaša, nije njega džabe Gergi šutirao uglavu
Dejvid Bekam je igrač sa najboljim centaršutem ikada. I u top 3 najbolja izvođača slobodnih udaraca.