Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Jeste, donijela im je ali mi je bezveze. Nije to taj fudbal

Јеси ли ти реалан? Стани, то је аргумент против њихове игре? Безвезе ти је?
    Да си рекао било шта, од "разбуцали их Холанђани" до "тика така никада није палила против Челсија" имало би више смисла од овога што си рекао.

2. Al realno davno nisam video lepši gol od ovog van persijevog

3. jednostavno igra holanđana je kao vožnja biciklom, oni mogu da imaju kurac od tima i opet će da obrću pedale

4. Meni je ono bilo na nivou ono Ronaldo u finalu LŠ kad je slavio ko mala kučkica. Meni je ovo na istom nivou.

5. Može li neko ko se razume u fudbal da mi objasni kako odvratni holanđani koji se žene međusobno, ubijaju svoje stare i nemoćne, drogiraju se za doručak, žive ispod mora, puštaju decu da cuclaju cucle do 12 godina, nemaju nikakvu ligu, sve u svemu najgori narod na svetu a mogu da imaju ovakvu reprezentaciju, dok mi, visoki, lepi, plavi, ljudi domaćini nismo se ni plasirali na svjetsko?

6. Imaju bogatu istoriju međusobnih ratova (većinu ih započeli španci). Jedva se kurtalisali toga da ne budu deo španije pre 150 godina.

Ма то бре било пре шесто година по колонијама, боли их курац за то, пре су неки фудбалски мотиви.

Enemi, ovo je verovatno najbolji gol glavom koji sam video. Kao lob, samo malo po strani. Ne znam dal to ima neko specijalno ime.

Стварно врхчина, и пре сам готивио Персија ал' сад је фазон заблистао.

7. Јеси ли ти реалан? Стани, то је аргумент против њихове игре? Безвезе ти је?
    Да си рекао било шта, од "разбуцали их Холанђани" до "тика така никада није палила против Челсија" имало би више смисла од овога што си рекао.

Pa kad je igra karina teška

Inače očekujem od Švaba da uzmu prvenstvo

8. Može li neko ko se razume u fudbal da mi objasni kako odvratni holanđani koji se žene međusobno, ubijaju svoje stare i nemoćne, drogiraju se za doručak, žive ispod mora, puštaju decu da cuclaju cucle do 12 godina, nemaju nikakvu ligu, sve u svemu najgori narod na svetu a mogu da imaju ovakvu reprezentaciju, dok mi, visoki, lepi, plavi, ljudi domaćini nismo se ni plasirali na svjetsko?

OTELI SU NAM VOJVODU VOJVODA ZRAČI POZITIVNOM ENERGIJOM ON JE KLJUČ

9. Dvajt

i meni je žao kasiljasa ali najviše ćabija alonsa. on nije zaslužio ovakve blamove

Убедљиво ми најдражи шпански играч, али контам да је ипак најтеже пало овима из одбране, њихова кривица је ипак највећа. Али сад кад ме подсети, да, криво ми мало због њега и Инијесте, који је био одличан у првом полувремену.

10. Španija je sila od ekipe, večeras nisu imali sreće, ja njih vidim u finalu sa moćnim Brazilom. Dvije najjače reprezentacije, dvije mega sile.

11. Ја очекујем од Италијана, лоло. Иако су најгори од свих озбиљних селекција, то су јебени Италијани.

12. Jes govedo što je otišao u MU al igračina nevidjena.

13. Španija je sila od ekipe, večeras nisu imali sreće, ja njih vidim u finalu sa moćnim Brazilom. Dvije najjače reprezentacije, dvije mega sile.

Ја не знам за тебе, али ја их видим у осмини финала са куртон Бразилом. Јер ће бразил сто посто бити први у својој, а Шпанија ако прође, а 99% хоће, ће бити друга у својој групи.

14. kako de hea kiksara jeste li normalni svetski golman, a tek 23 godine

15. OTELI SU NAM VOJVODU VOJVODA ZRAČI POZITIVNOM ENERGIJOM ON JE KLJUČ

A jes vala, jebo ga ćaća ćaćin, dok se on ne vrati nema nama boljitka ni u fudbalu.

16. nemaju nikakvu ligu,

Imaju sistem. Već ih u omladinskim školama uče da igraju ovako.

17. Робенчина шаље Касиљаса на испашу, прајслес.

18. Ја не знам за тебе, али ја их видим у осмини финала са куртон Бразилом. Јер ће бразил сто посто бити први у својој, а Шпанија ако прође, а 99% хоће, ће бити друга у својој групи.

haha nisam znao da se grupe ukrštaju, jebeš im mater, al iskreno mislim da su najjači

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.