Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Jel dozvoljeno ovde linkovanje defki? Imam jednu zbog koje sam sad opasno pojeo govno, tiče se Španije.

2. Ne znam koliko moze uopste Del Boske da mjenja sad tim, opet je furao svoje izmjene. Previse igraca Barse a ista se nije proslavila ove sezone, Buskets je smecar. Sve su prilike da ce Koke i Martinez brazilske terene gledati samo sa klupe bar dok traje utakmica.

3. Do danas nisam gotivio Persija ali sada sam promenio mišljenje. Čovek je ubica! Jebote svaku iz prve raspali kako god mu naiđe. O DU ŠE VI O ME

Robena treba saigrači da prebiju ko konja jer ne dodaje loptu, pa on je i isored svog kaznenog krenuo da dribla jb! Al da je dobar nema spora...kako je naterao Kasiljasa da piliva na suvom hahaha

4. Убедљиво ми најдражи шпански играч, али контам да је ипак најтеже пало овима из одбране, њихова кривица је ипак највећа. Али сад кад ме подсети, да, криво ми мало због њега и Инијесте, који је био одличан у првом полувремену.

jeste, ali njih mi i nije žao lolo, nekako ne mogu da osećam sažaljenje za jednog pikea recimo. inijesta jeste bio solidan ali u principu ti ljudi su poosvajali sve što se može osvojiti u fudbalu, nije im šećer uvodu

5. Jel dozvoljeno ovde linkovanje defki?

Stavi ako baš moraš većina ga ispušila na španiju pa će krkanje minusa da im legne ko kec na deset.

6. jeste, ali njih mi i nije žao lolo, nekako ne mogu da osećam sažaljenje za jednog pikea recimo.

Ма каки Пике или Рамос... Од читаве одбране, само Касиљаса ми мало жао.

ОДЈЕДАРЕД
    https://pbs.twimg.com/media/BqCdjURIMAEl0Fl.jpg
    ИНДИ ЈЕ СХВАТИО ДА ЈЕ ОКРУЖЕН ЦРЊАМА

7. Grujane, onda bolje ne. lolo

8. Robena treba saigrači da prebiju ko konja jer ne dodaje loptu, pa on je i isored svog kaznenog krenuo da dribla jb! Al da je dobar nema spora...kako je naterao Kasiljasa da piliva na suvom hahaha

Тако ће се нешто и десити, контам да ће у након групне фазе, неку куртон репрезентацију типа Мексико и раставити их са животом, а онда на Уругвај или Италијане, ако оду на Уругвај, опет латиноси, говна, још жељни, има да их уједају Уругвајци, па питање шта ће да буде.

Ако оду на Италијане, Италијани ће дотле проћи тако што ће Италијани проћи Грке или неке Колумбијце или Јапанце након пенала (притом ће исти ти противници Италијана добити једно два искључења и 12 жутих картона). Холанђани ће је л' те бити набеђени да ће одувати несрећне жабаре, премлатиће робена јер је јајо и Италијани има да их прођу у 94. минуту из пенала.

9. totalno nebitna utakmica

10. Pa dobro, ako natrpaju Čileanci ove i uspeju da uzmu bod Španiji mogu dalje.

11. http://i.imgur.com/TPp9Ahr.png

Оћемо ли да правимо петицију и фејсбук страницу? Да раширимо то више него вест о Слинином докторату?

12. https://pbs.twimg.com/media/BqCrrXsIMAASc84.jpg

ЧУЛЕАНЦИ СРБСКА БРАЋА ОСВЕТИТЕ НАС

13. Оћемо ли да правимо петицију и фејсбук страницу? Да раширимо то више него вест о Слинином докторату?

može, slogan da bude HOĆEMO PIRAMIDU RADOSTI NA JAVNOM SERVISU

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.