Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. JA SAM REKO DA ČILE PROLAZI GRUPU, VI MI NEVEROVASTE

2. Što se tiče Afrike na prvenstvu trenutno služe da bi ostatak svijeta prošao grupnu fazu
    sve to treba išćerat'
    Mada prošle godine dok sam boravio u Švedskoj održavao se gothia cup (the world youth cup) i dođe neka ekipa iz Gane "Right to dream" ne da su odvalili favorite, svaka utakmica im je bila 3:0 4:0
    Ima i tamo fudbala samo niko ne ulaže

3. Taj Gothia Cup je osvajao moj ortak dva puta. Ima tome mnogo godina, preko 15. Igrao je za Zemun tada. Bio je najjači turnir za klince tada. Sećam se otprilike da je drao fazon Barsu, Milan i tako te neke timove. Niko iz te njegove generacije nije postao poznat fudbaler.

EDIT: Il' je tada igrao za Radnički Jugopetrol. Jebiga ne sećam se. Igrao je i za jedne i za druge dok nije došao do prvog tima Obilića.

4. nisam gledao, pa ne mogu da sudim, al' da ih nisu kidali jer su fizički mnogo nadmoćni hah

Eh, taj put od 14. do 18. godine, koliko se igrača izgubi, što njihovom krivicom, što krivicom sistema

5. the world youth cup

Nije ni čudo da Afrikanci nadmoćno osvajaju ovakve turnire, kod njih su "youth" svi oni ispod 30 godina.

EDIT: Krštenice im pojeli gepardi.

6. хаха шта би јуче. шпанци не умеју да играју кад они не јебу, они на 7-8 минута до краја се додају лагано и даље.

7. Dobro govorim o ovim od 18 godina na youth cupu, ali naravno ad se kod nas ne postaje fudbaler lako jer dođe otac i plati da mu sin igra u prvoj postavi državnog prvaka

8. Haha...
    Ne, gospodine, ovo je autobus za Španiju.
    EDIT: He, na Blicu sličan komentar. Jbg, tonem u konvencionalni humor :(

9. Mita97
    JA SAM REKO DA ČILE PROLAZI GRUPU, VI MI NEVEROVASTE

Sad najavi i da ćeš da izgubiš nevinost. Možda te usere

lolololo

10. https://pbs.twimg.com/media/BqcVPLvIIAArCUQ.jpg
    auuuuu mogu da zamislim stepen nerviranja shpanaca kad su videli ovu idiotsku facu i natpis

11. lolololo istrolovo celu naciju

VAKO OĆU

12. Mita mongol 97 puta penetrirao do registracije na sajt. Ko đingis kan

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.