Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. fini su slonovi jbt, i mozda gana, ali mozda

2. Važno je učestvovati.

3. vidi ove sabane sto se biju pred svetom..

Jbt i posle zasto vredjaju crnce

4. Larry Underwood
    Važno je učestvovati.

Still better than Serbia

5. Jbt ladno preskocih tekmu u prediktoru. E kurca moga

6. primili 7 golova, dali jedan iz penala...svetski prvaci koji brane titulu? cini mi se da su trenutno najgori od svih zemalja po svemu

7. Samo da se prijavim kako sam izjeo govno ogromno. Svaka cast Cileu za tekmu, i dalje su mi antipaticni, ali jebali su im majku. Bez ideje, pokusavaju opet da se usetaju u gol, tu igru su svi odavno izvalili. Zasluzeno su otisli kuci, bas su ih olupali, ako je neko mogao da pretpostavio da ce ovako da im jebu majku, onda ne znam...

Purgeri lagano, Holandjani cini se, mozda ne lako, ali ipak kada su dodali gas, pregazise kengure..

Danas Englezi dobijaju, pazite sta recem, moram i ja ubosti nesto. Kolumbija i Drogba ce biti zajebano, ali mislim da ce Kolumbijci na guz da odrade, dok braca Grci ima 0-1 da dobiju Japan.

8. braca Grci ima 0-1 da dobiju Japan

Po onome što videsmo u prošloj utakmici, čisto sumnjam, igraju kao da ih je neko naterao da ustanu iz ležaljke i odu po giros i pivo.

9. Imam ja ortaka Grka, pricamo pre par dana, kaze baja "Oci me peku kada gledam dok Grcka igra". :D

Realno, Grci igraju poslednjih 10 godina sva prvenstva, jeste da igraju truo fudbal, ali daleko od toga da su amateri. Pa setite se proslog prvenstva, i Salpingidis kad je sa igracem manje zamrckao stvari... Japan je jaci nego prethodnih godina, ali je ipak Japan,a Grci znaju da igraju na rez. Protiv Kolumbije ih je otvorio rani gol, ali verujem da protiv Japan nece biti tako. Sve u svemu, nije Japan velesila, pa da ne mogu da ih dobiju.

10. Џаба сав мој хејт дјечки знају играти ногомета маму им...

11. Мада тешко ће Мексику пробити одбрану, нису још примили гол.

А што се тиче Шпаније, гледао сам једну пријатељску пред првенство, са ваљда Ел Салвадором или тако неким Фарским острвима, једва их добише, тако да можда је неко паметнији чак и могао ово да наслути.

12. drago mi je da smo odgledali kraj proklete tike-take. Nadam se da će i onaj mentol Gvardiola prestati da skrnavi Bajern, i da će preuzeti recept od Levove mašinerije. E to je fudbal! Clockwork, što kažu anglosaksonci.

13. drago mi je da smo odgledali kraj proklete tike-take.

+12569

14. Da ovo gore što bvdlga napisa otprilike i ja tako mislim, plus što svakako navijam za Engleze :)

15. Del Boske je trebao da se penzioniše posle EP 2012. Tada je prešao igricu tako da mu ovo SP nije trebalo u životu. Dočekaće ga na drvlje i kamenje kad se vrate kući.

16. Nije Del Boske glavni krivac, mada verujem da ce da podnese ostavku. Ova generacija igraca je istrosena i pomalo zasicena jer su vecina njih na klupskom i reprezentativnom nivou osvojili sve sto se moze osvojiti.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.