Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Pade mi 0-2 al neka, jebi tonija blera bre

2. ja ne znam gde si ti izvukao tih 0-2 na prvenstvu gde je 90% tekmi 3+, i na tekmi gde oba tima moraju da dobiju :D

3. СВАКА ЧАСТ СУАРЕЗУ, ЗА САМО 90 МИНУТА ЈЕ ЈЕБАО ЕНГЛЕСКУ КРАЉИЦУ ЈАКО ЗУБИЋИМА У КРУНУ!

4. Италијани добијају све три утакмице, а остали ће имати скор 1-0-2.
    Најбољу гол-разлику ће имати Костарика и они ће да оду даље. Лолололо

5. Hehehe, pogodio sam i tacan rezultat i ispali pederi... Hnjohnjohnjohnjo

6. Nece, bice nesto 0-0 ili 1-0 za urugvaj protiv dtugog tima italije...

7. Svako takmicenje pickice dolaze nafurane, i svako takmicenje zavrse cetvoronoske, puseci nekome u klonji. Englezi, nafurane droljice. Mrs kuci!

8. dodao mu Stiven, ipak su saigrači

9. Ма Уругвај ти је Јужноамеричка Србија, тако смо и ми у прошлој епизоди изгубили од хондураса добили њемце па опет изгубили од новог зеланда. Тако ће и они. Мада после ове утакмице готивнији су ми од Енглеза.

10. https://www.youtube.com/watch?v=juTQn1yXb-Q

WHEN HE SCORES VOLLEY, OR WHEN HE SCORES A HEAD, I JUST CANT GET ENOUGH...

11. Italija dobija Kostariku i posle sve pare na X Italija- Urugvaj

12. Koliko je do jaja ovo svetsko...

13. Како су глупи ови енглези ко курац јбт.

14. Ако Италија сутра добије Костарику, у последњем колу је очекивано да ће се задовољити нерешеним резултатом, јер би им гарантовао прво место. У том случају Енглези могу да пошаљу Уругвај кући тако што ће изгубити од Хондураса. Допуна: Костарике оћу рећи

15. Превише је променљивих у једначини око те Д групе, поготово што се укрштају са неатрактивном Ц групом (обожавам Колумбију, али тешко да ће се неко утркивати да њих избегне по сваку цену, као нпр потенцијална шарада од текме Холандија-Чиле, ко изгуби, у бољој ситуацији), међутим, Жабари су то, имају они неку своју рачуницу. Мислим да је Костарика дала и 1000 % више од очекиваног и да је то максимум. Теорија постоји, али ако дође до тога да је све остало решено и да Енглеској треба победа од 3 разлике против Костарике, долази то сигурно. Ипак, вероватније је да иду Италија и Уруси.

16. Ја и даље сматрам да је то хондурас иако се они представљају као костарика...

17. али ако дође до тога да је све остало решено и да Енглеској треба победа од 3 разлике против Костарике, долази то сигурно. Ипак, вероватније је да иду Италија и Уруси.

Неће тако моћи јер се играју у исто време мечеви задњег кола. Тако да енглезима свакако треба да Италија добије оба меча и да они добију Костарику са доста разлике. Није немогуће, Енглез је то.

18. DZERARD UBEDLJIVO NAJGORI IGRAC IKADA HAHAHAHAHHA

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.