U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kao što već rekoh pred prvu utakmicu engleza u grupi:
Reprezentacija nacije koja je pre svega netalentovana za sport, prekurčena, bez i jednog majstora u ekipi. Nedovoljno disciplinovani da bar mogu da se uporede sa nekom od nemačkih reprezentacija koje su pobeđivale čak i onda kada su imali samo drveće u sastavu.
Jebote, ljudi se kurče redovno, nadaju nekom trofeju i na kraju bivaju brutalno silovani u rojal anus i poslati kući.
Hajde sada, što bi rekao Milorad Krušica - PREKOVRATA
Nije Dzerard kriv, profesionalna deformacija da dodaje Suarezu.
i sad mi neko kaze da sam kompleksas i da mrzim dzerarda, pa meni ga je zao, covek nista ne radi , nit pas nit odbrana neka, cak naprotiv, asistira kao sto je i asistirao u najvaznijem trenutku njegove bedne karijere, NAJGORI IGRAC IKADA HAHAHAHAH
Inace nije samo Dzerard kriv, i Dzagielka nije dobro odradio posao kod drugog gola. Doduse, gde ces tezi zadatak nego cuvati Sukija. Pa cak i povredjenog.
Ako na ovog Džerarda nisu bacali vlaške magije neki cigani, ja ne znam na koga su. Pretpostavljam da će Liverpul uzeti ligu, a Engleska stići bar do polufinala čim se penzioniše. Pošto verovatno ispadaju, ostaje me da navijam za Francuze, a gotivni su mi i Kolumbija, Meksiko i Obala Slonovače.
Dokle god igra Nijemac, ima za koga da se navija. Uostalom, moze bilo ko da uzme osim Brazila.
И ко је тај Џањелка коју пизду материну, де он игра?
lose je prekide izvodio.nemos na svetskom slati balone.ovo me podseca kada mi igramo.ako ovi pobede ovako,mi onako,a oni treci izgube i eto nas.
sace kostarika sve da ih sjebe!
za Istvič, Kengur mu saigrač
jagelka,vec aca majmun izmislja.iz evertona.
Hodzson izjavio na konferenciji da su dobro kontrolisali Suareza lololo
Ako na ovog Džerarda nisu bacali vlaške magije neki cigani, ja ne znam na koga su. Pretpostavljam da će Liverpul uzeti ligu, a Engleska stići bar do polufinala čim se penzioniše. Pošto verovatno ispadaju, ostaje me da navijam za Francuze, a gotivni su mi i Kolumbija, Meksiko i Obala Slonovače.
Nisu to magije to je neznanje, ali neobjektivni navijaci liverpula ne mogu to da vide, jeste kurac bila cela reprezentacija, ali brate ako igras svaku 90 min i ako si kapiten moras da guras tim moras nesto da radis, lampard bi odigrao bar duplo bolje ...
Hodzson izjavio na konferenciji da su dobro kontrolisali Suareza lololo
pa nije nikog ujeo...
jeste brate sve si u pravu :(
КОЛИКО СУ ЕНГЛЕЗИ МЕНТАЛНО УСРАНИ КАПИРАМ ДА БИ ИХ ЧАК И МИ ПОБЕДИЛИ
И ГДЕ ЈЕ ОНАЈ ГОЛМАН ГРЕНОБОЛА, МОЖДА ИМА НЕКИ ИНФО КАКО ЋЕ ДА ЗАВРШЕ ФРАНЦУЗИ. ЏАНКЕЛА ЈАВИ СЕ, ПОМАГАЈ
Енглези би једино могли да победе неког ако би довели све чамуге у тим, и то по могућству оне који су расли ван острва, јер имају пичкински менталитет.
što je najsmešnije, italija ima da dobije obe, a englezi da igraju 0:0 sa kostarikom, džerard maši penal lolčić
Kontam da se ovaj čupavi Urugvajac na srpskom izgovara Kafani.
Касно Џонсон на Косово стиже.