Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. zasto bi se italija radila sve da bi engleska prosla? koji ce im kurac englezi?

2. zasto bi se italija radila sve da bi engleska prosla? koji ce im kurac englezi?

taj rad. utakmica italija urugvaj ce biti onog precutnog tipa: mi necemo da se umaramo, a vi nemojte da srljate da nam dajete golove, i preteracemo 90 min, svi srecni.

3. ovo doduse, ako italijani pobede kostariku, u sta nisam 100% siguran. moze tu lagano i neki x da upadne :)

4. taj rad. utakmica italija urugvaj ce biti onog precutnog tipa: mi necemo da se umaramo, a vi nemojte da srljate da nam dajete golove, i preteracemo 90 min, svi srecni.

ДА брате, али то су Италијани, у 97 минуту ће голман да испуца лопту она ће да погоди Година у плећку и Инзаги ће из чистог офсајда да да гол за један нула. Квота на то је фазон 1.01.

5. to se dodgadja kad im bitan rezultat. ovako, retko...

6. dajte ljudi neki predlog danas za kladionicu, treba mi malo kinte, a glup sam za fudbal...

7. Engleska ima samo ime i zbog toga je među favoritima. Inače su u rangu neke tamo Poljske, Ukrajine ili Srbije.

8. Ко би све преживео смак света:
    - Обама, сакрили га у суперјак бункер
    - Путин, сакрили га у суперјак бункер
    - Толе, наместијо
    - Инзаги, усрало га.

http://3.bp.blogspot.com/_6bGYOZ65wqk/TJb_rRg4qrI/AAAAAAAAAbY/wDs4fL8Nj7g/s1600/inzaghi.jpg

9. Stvarno natera coveka da se zamisli kako oni sebe smatraju velikom reprezentacijom a nisu igrali polufinale nekog velikog takmicenja jos od 90-e.

10. Bruce

dajte ljudi neki predlog danas za kladionicu, treba mi malo kinte, a glup sam za fudbal...

ja sam igrao kostarika pobedjuje i bice 3+ golva na utakmici, lepa kvota, bila oko 8.4

pobedili su urugvaj, a urugvaj je pokazao protiv engleza da je dobra ekipa...ako oni mogu da pobede urugvaj koji je isti rezultat protiv engleske napravio kao italija, onda mogu i italiju

caksta ako italijani daju prvi go pojacacu tiket uzivo

ako to promasim prestajem da se kladim do daljnjeg

11. čekaj, daj za nas što decenijama ubijamo neurone alkoholom - kad uđem u kladionicu da samo gurnem papirić onom što lista i kažem "za stoju", računaj da ne mogu pre dva popodne do kladže...

12. ne bi reko... takve ekipe jurnu u prvom mecu, a onda se izduvaju ko balon.
    to iskusniji treneri jacih ekipa znaju, pa u prvim utakmicama nikad ne izvode neki jak tim da im polome noge i demoralisu, nego mladje, da se jurcaju, pa sta bude bude, ima jos dve utakmice.

13. ne znam bruce stvarno, ja sam ovo probo, ako prodje prodje

ako meni ne verujes slusaj celta

celte, aj daj mi 4-5 parova koji dolaze u narednim danima, svidja mi se kako razmisljas

14. hoću ja da probam, ali mi je trebalo vremena da skontam šta si zapravo rekao - kod mene ti ide ona fora: kostarika +3, Italija x, nema smisla objašnjavati mi, samo kažeš idi to igraj i ćuti :)

15. evo, ovo sam igrao na ovoj tipspiel sto igram sa kolegama sa posla. za sad vodim (sa jednim poenom doduse) :)

Italy Costa Rica D 20.6. 18:00 n/a 2:0 0
    Switzerland France E 20.6. 21:00 n/a 1:1 0
    Honduras Ecuador E 21.6. 00:00 n/a 1:3 0
    Argentina Iran F 21.6. 18:00 n/a 3:0 0
    Germany Ghana G 21.6. 21:00 n/a 3:0 0
    Nigeria Bosnia-Herzegovina F 22.6. 00:00 n/a 0:1 0
    Belgium Russia H 22.6. 18:00 n/a 1:0 0
    Korea Republic Algeria H 22.6. 21:00 n/a 2:0 0

16. To još može da se igra danas? Tako mi pasuje, samo odnesem papirić i uplatim.

17. a evo ove zadnje sto su prosle... pogodim ponesto :)
    (prvo je ono sto je bilo, srugo ono sto sam tipovao)

Australia Netherlands B 18.6. 18:00 2:3 1:3 1
    Spain Chile B 18.6. 21:00 0:2 2:0 0
    Cameroon Croatia A 19.6. 00:00 0:4 0:1 1
    Colombia Côte d'Ivoire C 19.6. 18:00 2:1 2:1 3
    Uruguay England D 19.6. 21:00 2:1 2:1 3
    Japan Greece C 20.6. 00:00 0:0 0:1 0

18. :broj utakmice u listi italija-klostarika: 2 & 3+
    :broj utakmice u listi nemacka-bilo ko: 1 - 1
    :broj utakmice u listi holandija-bilo ko: 1 - 1 (naravno ako su domacini)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.