Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. kostarika bod protiv italije i prolaz dalje... sto ih ne bi pustili italijani.. sigurno ne moze urugvaj da ih dobije.. mada nece rizikovati

2. А замислите ову ситуацију. Италијани сутра једва добију Костарику 1:0 или 2:1, а у последњем колу испуше од Уругваја са 2:0, а Костарика победи Енглеску са голом разлике. Онда би три екипе имале скор 2-0-1. И могло би да се на крају деси да Костарика буде чак и прва, а Италија трећа у групи.

3. Stavim ti u cupi OPAAAAAA

4. Sudeci po navodima nasih komentatora, Mazic ce osvojiti prvenstvo

5. ahaha jebeni jenglezi. i ovo sto kazu armin i benisio, pa ovaj dzerard covek skretnicar. jeste primetili kod 1:1 pirgavi nagrnuli, a on pokazuje da se povuku ahahaaa i onda idealan pas saigracu, al iz liverpula. krece se kao kljusina, igraca nije predriblao od kad je kostakurta prestao digra. protiv zabara kljakavio pola utakmice, gazi ko po minskom polju. uh al sam ga omrzo jebote, nikad liverpul sampion sa njim. dabogda ispali i oce.

6. englezi su bezze reprezentacija još od kad šierer prestao da igra

7. Eto vam Englezi glupavi jebali vas Englezi...kao sto rekoh pre nekih 15-ak sati, JEBACE IH MOCNI URUGVAJ!!!

8. Je l' realno da Aca Informacija za onog Coates iz Urugvaja sto uso pred kraj reko KOUTS? HAHAAHAHAH NIJE TO AMER JEBEM TE GLUPA

9. ''Suarez sada postize gol drzavi u kojoj zaradjuje novac, tj. reprezentaciji''

Aca Informacija

10. dzanki, jel moze kostarika da pobedi italiju 3+?

11. ne pitaj me nista brate ubodem svaku cetvrtu tekmu na ovom svetskom lolo

12. hehe moj dzanki, kurac si ti od kladionicara

13. nemoj me pitati nista oko fudbala leba ti

14. Glavni
    englezi su bezze reprezentacija još od kad šierer prestao da igra

A tako im fale ti ludaci što daju golove iz nešansi. Širer, Šeringem i neko tipa Bekam da im samo šalje lopte gde treba. Mislim, nisu ni takvi osvajali ništa, ali su makar ulazili u drugi krug i bili lepši za gledanje.

15. СТИВИ ЏИ ОВЕ СЕЗОНЕ УСРО СВЕ ШТО СЕ УСРАТИ МОГЛО.

16. vi i dalje ozbiljno mislite da ce englezi da prodju?

ako ne racunam da sa onakvim timom ne mogu da naprave +3 protiv kostarike, nego ce da odigraju nereseno ili tako nesto, u jedno sam siguran: ako italija pobedi kostariku, a pobedice, protiv urugvaja ima da izvede 2. tim, zajedno sa jos par njih sto posli da skupljaju lopte, i jednim italijanskim navijacem sto ga vidli da sutira loptu, dok glavne igrace posalju u kurve malo da se odmore...
    taj drugi tim ce onda da krene jako na pocetku, a onda da ukapira da ih boli kurac da se znoje u drugom poluvremenu, kad nikakve vajde od toga, i najverovatnije da napravi neku groblje utakmicu sa rezultatom 0-0 ili 1-0 za urugvaj.

a onda, ako se ipak desi cudo i englezi pobede honduras (sto ne verujem) ce engleski pederi da kenjaju kako su im italijani krivi sto su ispali, a italijani ce na zabarstinu do polufinala najmanje.

17. englezi, da nisu imali prvenstvo kod njih gde su im sudije dozvoljavale bukvalno da sutiraju po nogama protivnike cim im se priblizi lopta (pricao mi cale), ne bi nikad dalje od cetvrtfinala prosli, zato sto su glupi. cak i kad imaju dobar tim, opet su prepotentni i glupi, a tako se ne osvajaju prvenstva.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.