Испали Шпанија, Енглеска, сигурно ће Уругвај или Италија што даје да су сигурно 3 светска првака испали. Остали у игри још Французи, Аргентинци, Бразилци и Немци. Од тих 4 очекујем да сви прођу даље.
Холандија ће да подува курац јер ће Чиле да их скења, ево видећете а Бразил ће да буде први и онда иде на Холанђане и притисак јавности судије и остало донеће победу Бразилу. А и опште је познато да холанђани играју до јаја групе а после киксају. Као нпр еуро 2008 кад су шибали французе и италијане са по три гола разлике и онда налетели на Рује који су их усрали с три гола у мрежи.
НИЈЕ У РЕДУ ДА ТО РАДИШ ЏАНКЕУ И ОСТАЛИМ МЛАДИМ ИНТЕРНЕТ ИГРАЧИМА И ДА ИМ УБИЈАШ ВОЉУ И НАПРЕДАК ТВОЈИМ ТРОЛОВАЊЕМ. СТВАРНО СИ НЕКУЛ И ТОТАЛНИ НЕЛОЛ. НЕМОЈ ДА МИСЛИШ ДА ТЕ ЈА НИСАМ ПРОКЉУВИЈО И УВИДЕО ТВОЈ ПЛАН. ТИ БИ ДА МАЂАРСКА ПОБЕДИ АЛ ЏАБА ТИ НЕ ДАМ ПОБЕДУ БЕОГРАД ЋЕ ДОМИНИРАТИ И НАДАЉЕ
Sad Urugvaj mora da dobije, ukoliko bude nereseno, ide Italija...
grcima da se omoguci da sa 0 bodova i bez postignutog gola prodju u eliminacijsko takmichenje
Испали Шпанија, Енглеска, сигурно ће Уругвај или Италија што даје да су сигурно 3 светска првака испали. Остали у игри још Французи, Аргентинци, Бразилци и Немци. Од тих 4 очекујем да сви прођу даље.
Iz ovoga najviše mogu da izvuku Holanđani
Predviđam im polufinale...
Fejse, Francuska ide na Nemce u četvrtfinalu, to im je kraj
Холандија ће да подува курац јер ће Чиле да их скења, ево видећете а Бразил ће да буде први и онда иде на Холанђане и притисак јавности судије и остало донеће победу Бразилу. А и опште је познато да холанђани играју до јаја групе а после киксају. Као нпр еуро 2008 кад су шибали французе и италијане са по три гола разлике и онда налетели на Рује који су их усрали с три гола у мрежи.
ЗАПАМТИТЕ ОВАЈ ПОСТ СИСЕ!!!
fejz trolluje
само бронби бронби бронби бронби идемо бронби бронби бронби
ТИБОРЕ ТИ ТРОЛУЈЕСХ
LOOOOOOOOOOL
НИЈЕ У РЕДУ ДА ТО РАДИШ ЏАНКЕУ И ОСТАЛИМ МЛАДИМ ИНТЕРНЕТ ИГРАЧИМА И ДА ИМ УБИЈАШ ВОЉУ И НАПРЕДАК ТВОЈИМ ТРОЛОВАЊЕМ. СТВАРНО СИ НЕКУЛ И ТОТАЛНИ НЕЛОЛ. НЕМОЈ ДА МИСЛИШ ДА ТЕ ЈА НИСАМ ПРОКЉУВИЈО И УВИДЕО ТВОЈ ПЛАН. ТИ БИ ДА МАЂАРСКА ПОБЕДИ АЛ ЏАБА ТИ НЕ ДАМ ПОБЕДУ БЕОГРАД ЋЕ ДОМИНИРАТИ И НАДАЉЕ
http://vukajlija.com/forum/teme/58370-svetsko-prvenstvo-u-fudbalu-brazil-2014-kvalitetan-striming-za-gledanje-u-prvom-postu?strana=16#post_2820437
koji sam ja prorok jebeni
mada sam se sprdao
Da se ne lazemo, Italijan je pustio ovu.
LOOOOOOOOOL TO JE JACHE OD MENE KAD VEEDEEM NOOBARU MORAM DA MU UKAZHEM NA NEDOSTATKE KOJE MORA ISPRAVEETEE AL NEKA JOSH JE MLAD NAUCHICE
mislio sam da je krajsler klasichan troll kad ono eto ti ga
neverovatno prvenstvo
JA SAM TEECHER INTERNET PONASHANJA
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10456776_10152129911102466_1150324896412212327_n.jpg
BRM BRM BRRRRRRRM
izvini bruce, i sebe sam sjebo, trebo sam staviti cistu dvojku...
ništa strašno, branio sam ulog kecom na Nemačku :)
Kako god, ko izađe na megdan Nemačkoj u finalu, izgubiće