Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Klasichan troll
Osećam da će Maža sutra da sudi protiv Argentine da Bosanci budu prvi.
urugvaj gazi italiju, kolumbija jebe do kraja
švabe holandezeri i gaučosi mi nekako smrde na šampione, pod uslovom da se zmajevi ne razgoropade, onda će da rigaju vatru, dijamant daje 5 golova u grupi
Toe jos jedan troll iz tvog bogatog arsenala?
Znas li ti sose da si brusovoj djeci uskratio vostane bojice samo zato sto im je caca bio predmet trolla
ne zajebavaj Hari, celt je prvi ponudio tip, Sos je samo potvrdio :)
Ionako bi išvrljale zidove, ne haj.
Italijan jebe urugvaja i dominira bas kosto je dominiro danas. Ovo danas je bilo klasicxno pusxtanje u cilju jebanja engleza ap d cmar.
Ako je ono vama bila dobra igra kostasrikasa, ja neam pojma, onako igraju sedmaci kad se nadrogiraju sxtaub sxecxerom.
Znaci Italijan i Kostas idu dalje, a moram reci da je to pametan potez talijana, jebacxa.
KOSTI FORCA, SLUCAJNO ILI NE
https://www.youtube.com/watch?v=1IxCkVgGTV4
A bugar je dakle bacio troll. Vjeciti neprijatelji srpskog naroda - bugari. Ocekivano.
Kad ti slušaš svakog Bruse. Ne znam što podcenjujete Džankija jbg.
A da, skini mi ban. Pozz
ban su ti već skinule kolege, sutra ističe, ne smem da se mešam puno jer posle oni skidaju moje :)
Коста рика је сад реално да причамо а не у фазону симпатични су па су успели да карају два од три светска првака из групе и то, објективно репка која је за респект. Из пар разлога. Први. Били су други иза амера у групи у квалификацијама, Друго, константни су на светском већ 3 или 4 пута заредом учествују.
И треће можда и најважније, имају 4 врхунска поједица, Болањос, Руиз, Кембел и голман Навас.
и четврто, мало голова примају по мечу, значи зрела репрезентација са јаким појединцима и јаком одбраном.
Ал свакако велико изненађење
Ovaj Žiru još ispade neki napadač.
JEBI ŠIPTARE!
Još jedan!
Leptejebo.
Auuuu trikolora al su se okurčili. Sve mi se više sviđaju.
јеби шипце
Da ovaj put su došli nadrkani.