Koji kurac jebote?
Ovo je tema o jebenom šou i učesnicima istog, a ne o cjenovniku srpske sestrade. Imate peveteove za te priče. Ili otvarajte novu temu i jebite se tamo
pa naj[oznatija gejstina je bobi marijanovic, prico sam vec da su ga uhvatili pored puta u kukuruzima kako ga guzi njegov menadzer
a da, vezano za sou...kazu da goga sekulic obozava piletinu, da se redovno jebe posle nastupa...cela prica ide ovako otprilike, pre pocetka nastupa cena je 1000e, kako vreme prolazi smanjuje cenu, tj ima coveka koji joj zakazuje, uglavnom ima neki posrednik...na kraju veceri ako nema nikog onda kao aj za 300e barem...
mada kaze se da cesto ako joj se svidi neki klinac iz publike da ga sama nahvata posle da se izjebe za dzabe....
a da, vezano za sou...kazu da goga sekulic obozava piletinu, da se redovno jebe posle nastupa...cela prica ide ovako otprilike, pre pocetka nastupa cena je 1000e, kako vreme prolazi smanjuje cenu, tj ima coveka koji joj zakazuje, uglavnom ima neki posrednik...na kraju veceri ako nema nikog onda kao aj za 300e barem...
petre, ovo sam ja pisala ovde pre jedno godinu dna ;)))
hahah moguce lemaja...
ja nemam pojma na ciju bi stranu stao u tom slucaju goge sekuic, na njenu il na stranu roditelja od tog njenog..
dajte nesto masno o karleusi
dube, ne moze da se otvori tema jer je prosli put bila zakljucana odma kad se pisalo o ovome
Uf jebac...ako izuzmes to da je odvratna ovako kao pojava i iritantna video bi da je to picka sa najboljom guzicom na ovim prostorima, i telom uopste....samo sad se nesto usukala smrsala 50 kila pa ne valja ko pre
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Koji kurac jebote?
Ovo je tema o jebenom šou i učesnicima istog, a ne o cjenovniku srpske sestrade. Imate peveteove za te priče. Ili otvarajte novu temu i jebite se tamo
http://media.tumblr.com/tumblr_lzohmq0pJB1qbnggp.jpg
Daj nešto o Saši Iliću ako imaš
Daj nešto o sajsi!
pa naj[oznatija gejstina je bobi marijanovic, prico sam vec da su ga uhvatili pored puta u kukuruzima kako ga guzi njegov menadzer
mada kaze se da cesto ako joj se svidi neki klinac iz publike da ga sama nahvata posle da se izjebe za dzabe....
dajte o karleusi nesto bezobrazno
Како вас, бре, није срамота да овде јавно прозивате људе и лажете?
Daj nešto o youkenthendldtruću!
petre, ovo sam ja pisala ovde pre jedno godinu dna ;)))
po novom zakonu nemaš prava na autorstvo !
Kako vas nije sramota?! Žena je u žalosti još uvijek.
a nije u žalosti da tuče svekrvu? more...
hahah moguce lemaja...
ja nemam pojma na ciju bi stranu stao u tom slucaju goge sekuic, na njenu il na stranu roditelja od tog njenog..
dajte nesto masno o karleusi
dube, ne moze da se otvori tema jer je prosli put bila zakljucana odma kad se pisalo o ovome
Мени само није јасно како неко МОЖЕ да јебе Карлеушу и Гогу.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1525269_461866983923778_690932953_n.jpg
Пошто ова куја?
Uf jebac...ako izuzmes to da je odvratna ovako kao pojava i iritantna video bi da je to picka sa najboljom guzicom na ovim prostorima, i telom uopste....samo sad se nesto usukala smrsala 50 kila pa ne valja ko pre
kreativni ste k'o kurir...
Одвратна је.
ko je ova?
Izvesna gđica Anđela Veštica: https://www.facebook.com/pages/Andjela-Vestica-Oficijalna-stranica/586497091360298
mene na pojedinim slikama lici na trandzu.