ima dva rnica...htela je profesionano da ode u ameriku da se bavi time al je odustala jer je okolina pocela da je ogovara pa kao nije htela zbog svojih da nastavi...
u prvom rnicu je troica likova razvaljuju (eto kakve su zene), a u drugom je vudman cepa u hotelu...i ima jos neki gde ga pljuga samo sa jos nekom...
vidro, jesi gledala?
ma kokićka ra-zbi-la! u suštini, nebitno je ko je pobedio, pare ne idu njima, ali drago mi je da je pobedio neko ko je stvarno zaslužio. i super su napravili ono sa celom ekipom, ja sam stalno mislila na one mučene šnajderke, što je skaj jednom rekao, brate treba sašiti sve te kostime.... e sad da vidimo kakva će biti sledeća sezona...
Има и порнић. Гуглајте Нанцу Фанцу Сербиа Воодман, тако нешто.
Шта фали Гоги Секулич.
не гуглајте џаба, очајна је
I mi smo očajni, zato guglamo.
ima dva rnica...htela je profesionano da ode u ameriku da se bavi time al je odustala jer je okolina pocela da je ogovara pa kao nije htela zbog svojih da nastavi...
u prvom rnicu je troica likova razvaljuju (eto kakve su zene), a u drugom je vudman cepa u hotelu...i ima jos neki gde ga pljuga samo sa jos nekom...
vidro, jesi gledala?
jesam, zato i ka'em, meni je baš odvratna
al dobro, kako se kome šta sviđa :D
ne znam, ja ne gledam te stvari, al ovako po slikama izgleda dobra
i nemoj, ne treba ti to u životu
ta stoka što ti je opisala o čemu se radi u filmovima hoće samo da te iskvari
Sale daj jos
Kilibardine sise...
ko je večeras pobedio
Jelic
Realno je batalio.
Boris izdominirao.
dobar je bio Aleksa
Pobedi Kokićka.
I tako.
Ako
Šou je realno jebao kevu. Kokićka otkriće.
Šašić lik.
Jelić car. Gej verovatno, ali car.
Saru su kritikovali, ali je imala zbilja dobrih nastupa.
Večeras bilo dobrih specijala, zeznuto je ovo sve pripremiti, super ispalo.
I konačno jednu temu da otvorim, da ne umre instant :D
ma kokićka ra-zbi-la! u suštini, nebitno je ko je pobedio, pare ne idu njima, ali drago mi je da je pobedio neko ko je stvarno zaslužio. i super su napravili ono sa celom ekipom, ja sam stalno mislila na one mučene šnajderke, što je skaj jednom rekao, brate treba sašiti sve te kostime.... e sad da vidimo kakva će biti sledeća sezona...
Očekivao sam da ću da riknem od smeha za Skajev i Ivanovićev nastup ali nisu bili loši pa sam se malo razočarao...