TLZP

1. nije na pinku, nego na avali majmune!

2. pa ima i noge, i sva je lepa...al pogledaj na slici u prvom postu kako ima lepu šaku i prste

3. zanimljivo za pratiti, reklame idu na kurac uvek, tako da jebiga... sneki, saru, a ponekad i gocu bih lizao... eto, mrzi me više da pišem, zabole me kurac da sa vama raspravljam o nekoj emisiji, jebem vas u usta, mrš u kurac

4. om kobjasn! gagagagaga

5. зезају се људи, радили су бело

6. Samo da ne pevaju, ono da ih puste da đuskaju prerušeni i to je to. Pogledao sam 3-4 po 10 min i ono, kao, ne znam, zanimljivo ali žiri je transfer. Bole do pobede!

7. krupovrbaski zmaj
    kurac ću gledati nešto što je na pinku

омбре
    nije na pinku, nego na avali majmune!

E majmuni moji, kad nas je na RTRS-u.

Ja pogledah djelimično zadnjih par jebizoda i Skaj i tamo neki lik ojebali sa Mulan Ružom.

8. neki nebitni lik...

tamo neki lik

http://www.stil-magazin.com/files/image_for_teaser/ALEKSA-JELIC.jpg

Alo, bre, 'oćete da vas sad išarmiram u gujcu neinformisanu! Jo sono Jelić. Aleksa Jelić.
    (šalim se)

9. kol'ko tih jelica ima?svaki dan se pojavi po jos jedan.i svi pevaju.

10. skaj je najveći car tamo
    a koliko sam skontala, i željko šašić (aca lukas imitejšn)
    D:

11. Da, Aca Lukas je vrh bio. A i u ulozi Sneki je bataliio.
    Pomalo me uhvati transfer blama kad krenu da ozbiljno imitiraju u trandža-stilu, npr. Knez, ali Šašić i Boris npr. to rade skroz zajebantski i bude zabavno.

Žiri bude zaista smor, naročito kad krenu sonim "jooooj, mitzo, izviiini za dvojku". Džadža
    Ali je generalno ok, domaći maksimum.
    Inače, šou je licenciran, tj. postoji i vani: http://en.wikipedia.org/wiki/Your_Face_Sounds_Familiar

12. ivan ivanovic prosipa fore...jebem ti emisiju!

13. Ima li neki klub ljudi koji ne podnose Ivana Ivanovića na TV-u?

14. ако нема, ево ја ћу основати

15. Kilibarda je seljanka glupa ona najgora. Seljančura. MURŠ !

edit: Al bi je jebo

16. Sanitarni čvor
    ivan ivanovic prosipa fore...jebem ti emisiju!

Пружи дечку шансу.

17. Ma ne prosipa fore uopšte, zna i on da nema veze s humorom, nije toliko glup.

18. Meni je potpuno otkrovenje emisije Petar Strugar, odnosno činjenica da je dečko potpuni antitalenat za voditeljski posao (što je i logično, jer je glumac a ne voditelj). Ali mi se sviđa što je izgleda i sam toga svestan pa se ne gura da priča gluposti kao Ćilibarda. Inače, bio sam pun predrasuda na početku, ali mi se u suštini svidela emisija, naročito mi se sviđa što su opušteni i pozitivni (makar se dobro foliraju) što je potpuno osveženje u odnosu na realitije u kojima isti ti likovi učestvuju i pokušavaju da jedni drugima odgrizu ruke i noge na spavanju.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.