#SamoKažem

1. Pogledao 4 komada i mislim da je bezveze, nista ne drzi gledanje. Mozda je kasnije ok i ima neki zaplet ali za sada je sranje. I fore su kita.

2. "On ceo život sanja da proba koka kolju" ahahhaha, ovo nisam očekivao od eldepeovske serije xD

3. Pogledao sam prve dvije epizode i slažem se sa svojim prvim postom u ovoj temi.

4. ja odgledala sve. meni se svidja, sta znam, nekako je osvezenje, nije lose.

5. ne spava mi se
    ne znam sta da radim
    odgledacu ovo sranje s obzirom da traje po 5 minuta
    nemoj da je neka gej studentarija

6. odgledah prve dve
    traju duze od 5 min lolo
    prevario si nas
    sta je ovo jbt??...NISTA se ne desava...daj mi skupocenu kameru i napravicu 17 puta jache od ove seriju

7. ne mogu vise ovo da gledam,mnogo smara,ne svidja mi se
    studenti koji pokusavaju biti kul su smorili medjeda,ne ide im
    previse je ovakvih sranja

8. mussashe i pronto,nemojte se uvrediti,al ovaj projekat vam je njesra lolo(znam da na njemu ucestvujete,jer samo ucesnici mogu da brane i reklamiraju ovo djubre)

ako nsita drugo uspelo je da me uspava

9. daj mi skupocenu kameru i napravicu 17 puta jache od ove seriju

Ja bih gledao i da snimaš telefon brate... osim ako ne spada u gay sekciju... onda bih pričao da nijesam gledao

10. Ja bih snimao Olanika i Ombreta izgudrirane.

11. Ja bih snimao Olanika i Ombreta izgudrirane.

Član 3 Pazlovog zakona o gledanju snimaka sa Vukajlijašima u glavnim ulogama:

osim ako ne spada u gay sekciju... onda bih pričao da nijesam gledao

12. dok maloprije ne procita uvodni post, svo vrijeme sam konto da je ovo neka govnjiva tviteraska tema...

13. Ne sviđa mi se. Klasična ona gej-ldpovska-želelibidabudemoameričkitinejdžeri serija. Mislim da je tužno što traćiš resurse koje bi neko talentovan bolje i kreativnije iskoristio.

14. Mada ako izmeniš malo i ubaciš neke huligane kako ih prebijaju na mrtvo, pa onda policiju koja ih hapsi i u momentu transporta u centralni zatvor pojave se vanzemaljci koji otimaju huligane da na njima vrše eksperimente što naljuti duhove pokojnika koji onda napadnu vanzemaljce.....može ispasti dobro.

15. Ja bih snimao Olanika i Ombreta izgudrirane.

pola minuta toga bi bilo zanimljivije od celog ovog sranja lolo

16. Možda i bude nekih huligana, a kapiram da će isprebijaju onog šiptara na kraju. To da vidim i ja srećan

17. Uglavnom, ja sam mu dao smernice pa ako ih prihvat imaće prođu, ako ne, onda će da bude sranje i dalje.

18. kenjate po seriji,a niste ni gledali...zato nam ovako i ide.zato kosovo nije nase,skupa struja i umro majkl djekson.

19. Fond b92

i

Mlada beogradska rediteljka

mi je dovoljno da znam o cemu se radi i u kom pravcu je serija a kasnije pominjanje siptara mi je samo potvrdilo da sam u pravu.
    Nisam gledao pa i ne pljujem al mi ide na kurac ta satro tolerancija, svi se volimo, jebemo se izmedju sebe sa siptarima i slicna prica.

20. al mi ide na kurac ta satro tolerancija, svi se volimo, jebemo se izmedju sebe sa siptarima i slicna prica.

+ бесконачно