Ja imam (beskorisni) talenat

1. Могу да попијем скоро целу флајку пива (0,5л) на екс.

2. Могу и ја. 0,3 ми је 2,5 секунде.

3. Volim da zviždim u ubijeđen sam da sam dobar u tome, ali ostali ne dijele baš moje ubijeđenje. :)

4. Kad pomenu zvizdanje.Mogu da zvizdim dok uvlacim vazduh.Spojim usne,a kroz mali otvor se cuje zvizduk.Ne cuje se isto doduse,cuje se kao skripanje neko,ali je glasno i iritantno u picku materinu... :D

5. Kad pomenu zvizdanje.Mogu da zvizdim dok uvlacim vazduh.Spojim usne,a kroz mali otvor se cuje zvizduk.Ne cuje se isto doduse,cuje se kao skripanje neko,ali je glasno i iritantno u picku materinu... :D

To moze iskreno vecina ljudi :) Nije toliko tesko covece :)
    Isto kao kod normalnog, samo sto uvlacis vazduh...

6. Veruj mi da nije.Maltene celo moje drustvo pokusalo.Nije ono klasicno zvizdanje,nego sastavim usne i kada pocnem da vucem vazduh pocne da mi pisti kroz rupicu sa leve strane vilice (kako ovo debilno zvuci). Laganica mogu bilo koji ton da izvucem... :D Dzabe,ne mogu da ti objasnim kako.

7. i ja zvizdim i uvlacim vazduh :)

8. To je pičkin dim, ja sviram arije zviždanjem -.-

9. ja mogu da postanem nevidljiva. kad me niko ne gleda.

10. Mogu da zvizdim i sa uvlacenje i sa izduvavanjem vazduha. Znam jos sto kojekakvih kuraca da pravim i da odradim al je to sve beskorisno jer nemam posao.

11. Stavi dve konzerve pasulja i nesto flasirane vode i 2 litre vodke i idi prodaj Rusima komplet za smak sveta...

12. U igri moj broj se nijednom nije desilo da nisam imao tacan. Isto, mogu da lazem najinteligentije ljude na svetu i da me nikad ne provale u tome. Zesci sam manipulator i 'blefer'

13. Ovo drugo ti baš i nije beskorisno.

14. И ја добро лажем.

15. то је бре кориснооо :)

16. Takodje mogu da proverim koja je lubenica zrela za sekund :)

17. Лололо, куцаш у њу? :Д
    Знам да испуштам балончиће помоћу пљувачке.

18. Da brate, ali ranije kad sam isao u nabavku fazon kucao u lubenicu i nisam imao pojma sta treba da cujem. I onda me kao taj prodavac naucio :)

19. Za nekoliko sekundi (rekord mi je 3 sekunde) mogu da složim reč u igri slagalica. Jednom sam složila reč od svih 12 slova za par sekundi.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.