Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
I ja isto :)
Aj baš da vidim. Recimo - Ringišpil.
9
Prvi OPAAAAAAAAAAA
Znam da procijenim kakav je ko, ali uzalud, opet me sjebe lololo
Нема курца да заплачем шта год било :)
Ni ja. Jedino sam zaplako kad sam slusao Sabana dok sam kenjao. Pesma je "kralj propadanja", razumece te me.
Imam neviđeni talenat za baksuzluk. Povuk'o na ćaleta, samo ga još unapredio.
Ni ja. Jedino sam zaplako kad sam slusao Sabana dok sam kenjao. Pesma je "kralj propadanja", razumece te me.
Мене само Ипче може да расплаче.
САБИНАААААААААА, САБИНААААААА
Mogu da uvijam jezik, izokrećem ga i šta sve ne, retko ko to ume (tako kao ja :D)...
06. decembar 2009
Ово ми не звучи као бескорисан таленат.
HAHAHAHAHAHHA +1
Čašćavam njihovim novcem svoje ljude
Meni može da pukne kurac (ko kost kad se istežeš).
HAHAHAHAHAH
Da neki tekst gledam par sekundi ili minuta i da posle toga ga napamet izrecitujem sve kako pise
Kao klinac sam mogo da prdnem kad god sam htio. Terens i Philip su radjeni po meni i mom bratu.
Исто и ја јеботе! Плашио сам се да сам једини па утрипово да нешто није у реду ал фора кад кажем да ми пуца курац лололо
Иначе могу и да пукнем свим могућим зглобовима у телу кад год хоћу, посебно ујутру, као рафална паљба из моје собе се чује, а могу и да направим вакуум прстом у уху и кад извадим пукне као длан о длан
Ja mogu da pjevam isto Haris Džinović, čak i iste trilere koristimo.
I mogu da glumim Cuneta kako pjeva.
Hvatam muve desnom rukom.
Moram se prijaviti za ginisa
Ja sam mogao da izazovem erekciju samom sebi snagom volje, dok je to bilo beskorisno... Sad je korisno, ali je talenat propao...
Znao sam da prdim na uvo ranije. Kao što je bila fora da ruka stavi ispod miške i da se proizvode ti zvuci, ja sam to znao sa uvetom..