Ja imam (beskorisni) talenat

  1. Ne znam jesam li pisa' neđe - Mogu da hodam na rukama... Mogu da napravim 64 koluta od jednog dima cigarete... Mogu da prdnem tako da išćeram pola autobusa da pređe u drugu polovinu... Možda znam još nešto, pa ako se sjetim...
    E, da, mogu i ovo
    http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/7628_1157031319028_1025082948_394096_413201_n.jpg

  2. Mogu da nateram levu nozdrvu i levu usnu da podrhtavaju, mogu da budem užasno, užasno naporna, i pamtim gluposti prilično dobro.

  3. ja imam talenat da budem hejter. a i ne znam šta je hejter. zamisli još da sam učio školu za to, ili vežbao negde. ja bih bio čudo.

  4. E da,zaboravih:Mogu bez pomeranja glave,da nateram kosu da podrhtava(sa sve facom)

  5. Možem kao LesTaT stvar sa palcem + dosta sjebanih stvari sa ostalim prstima http://oi51.tinypic.com/11rejis.jpg
    pamtim položaj stvari, tako da ih mogu vratiti na svoje mesto a da niko ne primeti da sam ih koristio (ovaj talenat mi je bio koristan kad sam gledao caletove porniće)

  6. Ја умем да шутнем конзерву из мрмунове руке!

  7. Da se nastavim.Sa obzrom na 'rapavost svoje kože,trljanjem mojih nadlanica nastaje zvuk na kom mi zavide def metalci.

  8. Ja znam da jednim naporom nekog podjezičnog mišića napravim štrcanje tečnosti iz pljuvačnih žlezda do tri metra u daljinu, kao kobra naočarka. Imam apsolutni sluh (što bi nekome i poslužilo, ali meni nikad nije), mogu da balansiram motku na vrhu stopala skakućući na jednoj nozi kolko hoćeš. Takođe mogu da sviram lupajući se po glavi i jezikom prilagođavajući oblik usne duplje, koja tu služi kao rezonator (nadam se da nije glava rezonator). Još mogu da podnesem ogroooomnu količinu bola i poniženja u mazohističkim seksualnim aktivnostima. Oće neka da se uda za ovakvog fenomena?

  9. Umem da pevam one visoke tonove kao Maraja Keri.

  10. umem da mrdam obrve naizmenicno :)

  11. ja imam najbeskorisniji talenat: mogu da zaspim bilo na čemu, bilo kada i bilo gde u roku od 15 minuta... ponekad ne mogu to ni da sprečim, a ne bolujem od narkolepsije...

  12. Могу да до'ватим нос језиком. Можда и није немогуће, шта знам, али од друштва једини могу то, чини ми се.

  13. Могу да до'ватим нос језиком. Можда и није немогуће, шта знам, али од друштва једини могу то, чини ми се.

    I umiješ da se mrdneš da te slabo kropuju :p

    Što misliš može li ona da dofati, i to ga je uvukla ođe unutra, mo'š mislit' koliki je http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/165530_1573085080112_1025082948_1268492_344968_n.jpg :D

  14. I umiješ da se mrdneš da te slabo kropuju :p

    Što misliš može li ona da dofati, i to ga je uvukla ođe unutra, mo'š mislit' koliki je

    Ово прво није бескорисно. :)

    А она може и око да полиже. Не смијем ништа више да кажем, не знам ко је у питању, да се не изланем нешто. :)

  15. Кеј Џанки? :)

    Па добро, рецимо да и она има таленат. :)

  16. Mogu da pobedim bilo koga u tekken-u i dragon ball z budokai 3, znam jos 20 ljudi koji igraju drugu igru, nikad nisam porazen u ovim igrama (ne igraju se ni na kojem turniru, beskorisan talenat) secam se svih razgovora i dogadjaja koje sam obavio trezan (nekih 12 godina u nazad imam 20), umem da iznerviram bilo koga.

  17. Imam talenat da zaserem sve što uzmem u ruke (figurativno). I nakovanj bih obatalio, ruže venu u mojim rukama za minut, a crne mačke umiru kad me vide. I znam da uzalud trošim vrijeme. I nemam nikakve koristi od ovoga, samo odmažem sebi i nazadujem u svakom pogledu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.