Prijava

Inače jednom sam ušo u prodavnicu u pljevlja i kupio 3 para makserica za 15 eura po komadu... Niko nije primjetio, eo tri godine ih furam svudje osim klabinga...

Ja pre par dana na buvljaku vidim boksericu. Tamno braon, 4 džepa, kožne ranfle i kragna, nigde ogrebotine na njoj, za 2000 dinara. Pre bih to kupio nego za te pare šuškavac kod kineza.

jakna - dolazi u obzir u potpunosti jer ima najmanje mogućih dodirnih tačaka
duksevi - donekle
košulje - donekle
obuća - nikako! to zajebi. Nema šanse da dobijem neko gljivično oboljenje.

Hvala lepo! Pre ću kupiti bilo kakvu robu novu pa makar 50x bila natopljena furmalinom nego da se kockam sa tim kakvu je brigu o higijeni vodio prošli vlasnik.

Imam drugaricu koja skoro sve kupuje u Second hand prodavnicama, sve osim veša i čarapa. Uvek je obučena tip top zato što stalno njuška po tim radnjama, zna kada stiže nova roba i uvek probere ono najbolje. Kad je vidiš , niakda ne bi rekao da je odeća polovna. Ima para, ali kaže da neće da ih baca ako ne mora.
Ja ne mogu, gadljiva sam. Samo sa sestrom menjam periodično garderobu.

Ja sam ovo odelo - kombinezon dobio još 2004 i dobro me služi. Jedino sam patike morao da promenim pošto je stigla zima. Kaciga ima do jaja ventilaciju, ne moraš leti da pališ klimu.

mogu da nosim polovnu odeću kad znam tačno ko je nosio. ako ne znam, nema teorije to da nosim. znam da ovo iz sekend hend šopova sve oprano, al opet... a i čula sam da je ta sekend hend roba zapravo karadeno iz nekih humanitarnih organizacija, fazon "fell off the back of the truck"...

imam drugara koji kupuje u sekend hendu izgleda kao klošar, nikad nebi reko, pomislio bi čovek da je stvarno klošar a nije, a jedan drugi nema toliko para ali nosi jednu koznu jašu, dve tri košulje, dva tri para farmerica i to ne menja godinama. izgleda kao japi sa njujorške berze u odnosu na ovog prvog.
ja mislim da još vučemo neke kupoholičarske instinkte iz doba sankcija i hiperinflacije, trpaj u skladište što više neka ima, stigni prvi u sekend hend kad im dodje roba, zajebi komšiju uzmi bolju stvar, pokupuj što više za male pare, sutra već može da izbije rat, treba imati spremne zalihe stvari da se preguraju teška vremena.

купио сам на купиндо екстра дукс, ево има година како га носим, екстра је

uploaduj sliku da vidimo.

ma to de kupuju je najmanji problem...ja imam drugare koji su puni para,al imaju guju u novcaniku.na prste se moze nabrojati kada su se latili novcanika kako bi obrnuli turu,a tudje ture ispostuju bez problema.jos da se ne prica o raznim proslavama gde se jedan otvara za cugu.prvi dolaze,poslednji odlaze,nekada i medju prvima odu kada nestane cuge.njihov opstanak zavisi srazmerno toliko koliko ima cuge.sve rodjendane,slave,bilo koje druga verska obelezavanja prate...ne zbog fejsa gde sve ima,vec je to i od pre kada nije bilo fejsa.divni ljudi.

inace,bila spika da se bas dobro zaradi na odeci/obuci,da marza bude trilijardu posto.to mu dodje i kao istina.patike od 6 realno kostaju duplo manje,a i ispod toga.kada se sracuna porez,dodje na dobru zaradu.posebno one skoljondung skejterseke marke.mada,nosio sam vans patike 3 godine,platio 2500 soma.nigde nisu pukle vec se djon izlizao.napomenu mi je drugar da gledam kada kupujem patike da li model postoji.npr.najk patike,najk sega mega.rece mi da proverim na netu da li stvarno postoje modeli,pa tek onda da kupujem...desavalo se da ne postoje.najjace je kada dobijes garanciju na patike,k'o da si uzo gorenje stednjak.